Victor Ponta, acuzat de corupție, amână votul

Ultima actualizare:

    Premierul Victor Ponta, acuzat de corupție, încearcă să evite demiterea din funcțiefoto: arhiva personală
Premierul Victor Ponta, acuzat de corupție, încearcă să evite demiterea din funcțiefoto: arhiva personală

Președintele României, Klaus Iohannis, a cerut demiterea din funcție a premierului Victor Ponta, acuzat de corupție. Co-președintele PNL Alina Gorghiu a vorbit despre zvonul pe care l-a auzit despre premier, acela că ar încerca din răsputeri să amâne votul Parlamentului până în toamnă.

Alina Gorghiu a făcut declarații, sâmbătă (6 iunie), despre primul-ministru Victor Ponta, acuzat de corupție. Aceasta afirmă că a „auzit” că premierul „va face absolut orice pentru ca votul din Parlament să fie amânat până până în toamnă”, pentru a evita demiterea din funcție. Gorghiu a afirmat că acest lucru ar duce la „perpetuarea crizei politice”, care a ar avea efecte catastrofale pentru România, informează Mediafax.

Alina Gorghiu vorbește despre primul-ministru Victor Ponta, acuzat de corupție
Alina Gorghiu vorbește despre primul-ministru Victor Ponta, acuzat de corupție

Victor Ponta, acuzat de corupție, aduce un mare prejudiciu României, lipsind-o de orice fel de credibilitate prin acțiunile lui, a mai adăugat Alina Gorghiu. Aceasta a cerut membrilor PSD să nu recurgă la „scheme și manevre parlamentare” pentru a îndeplini dorința premerului de a amâna votul până la toamnă și le-a propus, drept salvare, să voteze moțiunea de cenzură.

Victor Ponta, acuzat de corupție: A fost chemat de procurorii DNA

Premierul Victor Ponta, acuzat de corupție în prezent, a fost chemat la DNA, vineri (5 iunie), pentru a fi audiat de procurori. Acesta a recunoscut că este suspect în cazul unui dosar în care Dan Șova este urmărit penal. Victor Ponta este primul premier al României audiat de DNA, acesta având multiple capete de acuzare pentru activitatea de avocat din 2007-2008 și pentru că l-a propus ministru pe Dan Șova, acesta reprezentând un conflict de interese.

Victor Ponta, acuzat de corupție: „Demisia din funcție este obligatorie”

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat că premierul Victor Ponta, acuzat de corupție, trebuie să demisioneze neapărat din cauza situației în care se află în prezent. „Situaţia în care premierul a ajuns, astăzi, face ca demisia din funcţie să fie una obligatorie. Acest gest nu poate aştepta. Orice întârziere este de natură a pune România într-o postură ingrată în relaţia cu partenerii internaţionali. Nu avem de a face cu tematică politică, aşa cum încearcă să prezinte situaţia Victor Ponta, ci cu acuzaţii de o maximă gravitate, care, până la lămurirea lor, afectează grav credibilitatea internă şi externă a Guvernului şi fac, din aceasta perspectivă, extrem de dificilă continuarea actului de guvernare, în condiţii de eficienţă şi bună reprezentare”, a declarat Gorghiu despre primul-ministru Victor Ponta, acuzat de corupție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net