Victimele accidentului din Muntengru, audiate de porcurori pe patul de spital

Ultima actualizare:

Procurorii continuă ancheta în cazul tragediei din Muntenegru.

Astăzi o parte din victime le vor da detalii despre accident oamenilor legii.

Ele vor fi chestionate, în spitalele în care sunt internaţi, de poliţişti de la Serviciul Omoruri al Poliţiei Române şi de doi procurori, urmând ca, atunci când sunt apţi, să fie chmeaţi la Parchetul General, au declarat pentru Mediafax oficiali din poliţie.

Anchetatorii care investighează împrejurările în care s-a produs accidentul de autocar din Muntenegru în urma căruia 18 români şi-au pierdut viaţaşi alţi 29 au fost răniţi au stabilit o nouă ipoteză în privinţa posibilelor cauze ale tragediei.

Şoferul a orbit când a ieşit din tunel

Potrivit anchetatorilor din Muntenegru, carosabilul era umed în momentul în care autocarul românesc a ieşit din tunelul rutier şi este posibil ca şoferul să fi orbit pentru câteva secunde de lumina foarte puternică a soarelui, pierzând controlul asupra vehiculului, în curbă.

În aceste condiţii, la care se adaugă viteza neadaptată la acel segment de drum, acesta a pătruns pe contrasens, a rupt balustrada de securitate a podului şi a căzut în prăpastie.

Procurorii din muntengreni au găsit şi tahogarful, astfel că va mai dura puţin timp până când se afla ce s-a întâmplat cu adevărat acolo, dar şi cine a aruncat autocarul în prăpastia morţii.

O parte dintre răniţi le-a spus jurnaliştilorcă la volan se afla George Ciobanu, cel care a pierit în urma cumplitului accident, alţii zic, însă, că Dan Mărgărit, şoferul de rezervă, care se află acum în comă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
Dr  Bogdan Martian Sanador 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net