Viața unui bebeluș valorează doi ani de închisoare

Ultima actualizare:

    Tânăra de 20 de ani a fost condmanată definitiv de judecători
Tânăra de 20 de ani a fost condmanată definitiv de judecători

O tânără de 20 de ani, din localitatea vasluiană Buneşti-Avereşti, a fost condamnată, ieri, de Curtea de Apel Iaşi, la doi ani de închisoare cu executare. Pe când era elevă în clasa a XI-a, aceasta şi-a ucis bebelușul.

Curtea de Apel Iaşi a condamnat-o definitiv la doi ani de închisoare cu executare pe Roxana Mădălina Diaconu pentru ”uciderea nou-născutului, săvârşită de către mamă”, după ce a recunoscut că şi-a omorât pruncul la naştere, anunță Mediafax.

Inițial, ea fusese condmanată la doi ani de închisoare cu suspendare și executarea de muncă în folosul comunităţii timp de 60 de zile, dar după recursul formulat de procurori, sentința a fost înlocuită.

Procesul a durat mai puţin de şapte luni cu tot cu apel, în condiţiile în care și-a recunoscut fapta. Tânăra a născut în toaleta locuinţei, după ce şi-a strâns pruncul de gât, l-a pus într-o pungă, iar apoi l-a ascuns după un fotoliu din locuinţă.

Trupul bebeluşului a fost găsit acolo de către poliţişti, la două zile de la naştere, atunci când tânăra a ajuns la spitalul din localitate, cu stare generală de rău.

Cercetată în stare de libertate din februarie 2013, ea şi-a continuat studiile la liceu şi, după absolvirea studiilor în vara anului trecut, a susţinut şi examenul de Bacalaureat, pe care l-a absolvit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net