Veste bună pentru familia Bodnariu! Bebelușul se va întoarce acasă

Ultima actualizare:

    Marius și Ruth Bodnariu, împreună cu cei patru copii. Cel de-al cincilea era pe drum
Marius și Ruth Bodnariu, împreună cu cei patru copii. Cel de-al cincilea era pe drum

La cinci luni după ce le-au fost luați copiii de acasă, familia Bodanariu din Norvegia a primit, în sfârșit, o veste bună. Judecătorii au anulat, parțial, hotărârea Serviciului de protecție a copilului Barnevernet și au hotărât ca bebelușul Ezekiel să se întoarcă acasă.

”Decizia judecătorului, parțial favorabilă, anulează hotărârea Barnevernet de a lua pe Ezekiel în custodie”, a anunțat purtătorul pastorul Cristian Ionescu pe site-ul bodnariufamily.org. ”În mod normal ar trebui să fie acasă cu părinții, lucru pe care îl așteptăm cu nerăbdare! Sperăm ca Barnevernet să respecte această decizie”, a adăugat Ionescu.

În ceea ce-i privește pe ceilalți copii luați în custodie de Barnevernet, Ruth și Marius Bodnariu îi vor putea vedea pe băieți de două ori pe săptămână. Judecătorii nu s-au pronunțat încă în privința fetelor.

Copiii familiei românului Marius Bodnariu, inginer IT, și soției sale norvegiene Ruth, asistentă medicală, au fost luați în custodie de Serviciul de protecție a copilului din Norvegia, în noiembrie 2015, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus la școală că au fost bătute. Este vorba despre două fete de 9 și 7 ani, doi băieți de 5 și 2 ani și de un bebeluș, care în momentul în care a fost luat de lângă părinții lui avea numai trei luni.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Tudor Arghezi
cutremur napoli jpg
slabire medicament cura   foto pixabay jpg
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net