Vedetele TVR, ameninţate de Stelian Tănase: «Dacă am renunţat la Cristoiu, ceilalţi pun mai puţine probleme»

Ultima actualizare:

    Stelian Tănase a mai realizat la Realitatea TV seria documentară «Bucureşti strict secret». (Foto Adevărul)
Stelian Tănase a mai realizat la Realitatea TV seria documentară «Bucureşti strict secret». (Foto Adevărul)

Preşedintele interimar al TVR, Stelian Tănase, a lansat un mesaj neîndurător faţă de vedetele postului public de televiziune. Tănase le cere acestora să-şi respecte contractile semnate, precizând că dacă a putut renunţa la colaborarea cu Ion Cristoiu, poate renunţa la oricine.

Stelian Tănase susţine că încetarea colaborării cu Ion Cristoiu survine în urma încălcării de către acesta a contractului semnat. Preşedintele interimar spune că jurnalistul încearcă doar să se victimizeze şi că a crezut că TVR nu va renunţa la el fiind un personaj atât de cunoscut.

"Cristoiu încearcă să se victimizeze, dar avea un contract pe care l-a semnat şi trebuia să-l respecte. Dacă oricine ar avea emisiune la o altă televiziune, n-am cum să am eu beneficiul colaborării pe care o şi plătesc, dar o şi doresc. Cristoiu a crezut că TVR nu va renunţa la contract dată fiind notorietatea sa", a declarat, pentru ZiarulRing.ro, preşedintele TVR.

Şeful TVR a precizat că Ion Cristoiu nu este singurul personaj vizat de această măsură. Tănase a declarat că vedetele semnează contracte de exclusivitate şi nu pot avea emisiuni şi la TVR şi la alte televiziuni.

"Mai e cineva cu care am purtat o discuţie şi i-am pus în vedere respectarea contractului, după care vom lua o decizie. Contractele noastre sunt de exclusivitate, nu pot avea emisiuni în altă parte, punct! Dacă vrem să construim TVR şi să-l brenduim, ne trebuie oameni identificaţi cu TVR", a explicat Stelian Tănase.

Stelian Tănase a precizat că colaborarea cu Ion Cristoiu s-a încheiat însă în condiţii amiabile.

"Colaborarea s-a încheiat amiabil, civilizat, din dorinţa părţilor, fără niciun fel de probleme. Contractul e una şi ce spui în presă e alta, poţi să spui orice vrei. Contractul prevedea condiţii clare, dânsul a semnat, apoi le-a ignorat, crezând că e doar o formalitate. Nu e formalitate! Chiar i-am spus la sfârşit: «Vrem să colaborăm, dar respectă-ţi contractul!». Din păcate, aşa s-a terminat, Cristoiu e un om mai complicat, el ştie mai bine ce vrea să facă. Voi fi foarte ferm. Altfel ne minţim singuri. Regulile sunt valabile pentru toată lumea (din TVR - n.r.), fără nicio excepţie. Dacă am renunţat la Cristoiu, ceilalţi pun mai puţine probleme", a încheiat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net