Caz şocant la Vaslui! Prins de poliţie, după ce a torturat şi exploatat sexual două tinere

Ultima actualizare:

    Bărbatul este audiat
Bărbatul este audiat

Caz şocant la Vaslui! Un tânăr de 26 de ani  a fost arestat, astăzi, pentru viol şi trafic de minori. Acesta este acuzat că a exploatat sexual două adolescente de 14, respective 17 ani. Fetele au fost supuse unor chinuri greu de imaginat.

Potrivit procurorilor vasluieni din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Vasile Bălan a exploatat-o mai întâi pe adolescenta de 17 ani. Acesta o obliga să întreţină relaţii sexuale cu muncitorii de pe şantierele din Bucureşti. Aceştia plăteau pentru o partidă de sex,  între 20 şi 30 de lei, scrie Mediafax. Ulterior, adolescanta a fost vândută unei familii de romi, tot cu scopul de a fi exploatată sexual.

Cea de-a doua victimă, de 14 ani a fost torturată în faţa a cel puţin 14 bărbaţi, toţi clienţi. "În acest caz, victima a fost supusă de către inculpat la nişte torturi şi umilinţe greu de imaginat. După ce era dezbrăcată în faţa clienţilor, minora era bătută cu biciul şi pusă să sărute roţile de la căruţă. În schimbul serviciilor oferite, victima era plătită în produse, inclusiv băuturi alcoolice, sau în bani, sumele percepute de inculpat fiind cuprinse tot între 20 şi 30 de lei pentru o partidă de sex", a declarat, astăzi,  şeful Biroului Teritorial Vaslui al DIICOT, procurorul Mihaela Iosipescu, citat de Mediafax.

Reţinut iniţial pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT, tânărul de 26 de ani a fost prezentat în faţa instanţei de judecată, cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii Tribunalului Vaslui au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
Pestera Meziad, una dintre cele mai vizitate peşteri din România jpeg
cer rosu 1 jpg
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net