Vara e pe ducă, temperaturile scad cu 10 grade

Ultima actualizare:

    Meteorologii anunță o primăvară ploioasăfoto: arhiva Click!
Meteorologii anunță o primăvară ploioasăfoto: arhiva Click!

Vremea se răceşte în toată ţara, începând de luni, iar temperaturile vor scădea în următoarele două zile cu până la 10 grade, au anunțat meteorologii. De asemenea, 15 judeţe din nordul, centrul şi nord-vestul ţării sunt sub cod galben de ploi până luni seară, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Meteorologii spun că temperaturile vor scădea cu până la 10 grade, astfel că maximele se vor situa, la nivel naţional, între 25 şi 30 de grade Celsius, iar minimele, între 10 şi 15 grade Celsius. De azi, temperaturile o iau la vale până marţi, în vest, în centru şi nord, apoi în restul ţării, unde va ploua consitent.

În zona de munte, în centrul ţării şi local în est şi în sud, cantităţile de apă vor depăşi frecvent 15-20 de litri pe metru pătrat şi vor fi condiţii de grindină, dar şi vijelii. Nu mai puțin de 15 judeţe din nordul, centrul şi nord-vestul ţării se află sub avertizare cod galben de ploi până luni noapte, iar în acest interval, la munte, în Maramureş, Transilvania şi în vestul Moldovei cantităţile de apă vor depăşi 20 – 25 de litri pe metru pătrat şi, izolat,  40 – 50 de litri pe metru pătrat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net