Vara asta fierbinte ține până în noiembrie?

Ultima actualizare:

    Specialiștii britanici spun că vara asta va dura până în noiembrie
Specialiștii britanici spun că vara asta va dura până în noiembrie

Cel puțin încă zece zile vom respira aer fierbinte. Specialiștii britanici de la centrul European de Prognoze spun că în sudul țării și pe Litoral va fi vară până la 1 noiembrie!

Încă două săptămâni cu temperaturi peste 30 de grade. Așa arată prognoza emisă de meteorologii ANM pentru două săptămâni. Astăz, vor apăreea niște nori dinspre vestul continentului și va aduce câteva ploi repezi, de vară. Însă, temperaturile nu vor coborî sub 30 de grade decât la altitudini înalte.

Centrul European de Prognoză, din Reading, Marea Britanie, a realizat o estimare a vremii pentru trei luni, adică până la 1 noiembrie. Potrivit acesteia, se pare că vom avea o vară lungă și fierbinte, în special în sudul țării, pe Litoral și în Delta Dunării.

AUGUST

Foarte cald, în sudul țării și la malul mării. Temperaturile vor fi mai mari decât ar fi firesc în această lună, cu cel puțin două grade mai mari decât anul trecut. Valori ridicate se vor înregistra și în Banat, sudul Olteniei și al Moldovei. Dacă vreți să fugiți de zăpușeală, doar în nordul țării veți găsi ceva răcoare. Și precipitațiile vor fi puține în sud, iar la malul mării vor fi cantități extrem de mici de precipitații. În toată luna, doar în nordul țării pot să cadă cantități importante, până la 100 l/mp, în rest vor fi doar câteva ploi scurte de vară.

SEPTEMBRIE

Ar trebui să înceapă toamna, dar meteorologii britanici spun că temperaturile vor fi mult mai mari decât ar fi firesc în această lună, în special pe Litoral, în Deltă, în Luna Dunării, Muntenia, sudul Olteniei și în Banat. Doar în centrul și nordul țării se estimează că valorile vor fi apropiate de normele lunii. În Delta Dunării, cantitățile de ploaie estimate sunt minime, iar în centrul țării vor fi ploi puține pentru această lună, cel mult 60 l/mp.

OCTOMBRIE

Temperaturile vor fi mai mari decât ar fi normal pentru această lună, în toată țara, inclusiv pe Litoral. Precipitații importante se vor înregistra în nordul țării și în Apuseni, în timp ce în sudul țării vor fi cel mult40 l/mp, toată luna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net