Vanghelie despre scandalul de la Bolintineanu:”Sunt degajat. Numele meu e frumos şi vinde”

Ultima actualizare:

"Când veţi găsi formule în care veţi considera că pot să am o problemă, vă răspund eu, vă caut eu pe voi. Când nu vă caut, înseamnă că sunt degajat", a răspuns Vanghelie întrebărilor jurnaliştilor, potrivit Mediafax.

El a apreciat că numele său a apărut în acest scandal pentru că este un nume "frumos" şi pentru că "vinde".

"E un nume frumos şi de aceea o să apară. Sunt sigur că şi dv. d- aia mă daţi, am văzut că puneţi pe burtiere - şi dv. şi alte posturi - Vanghelie.

Cred că vă place şi cred că se şi vinde", a adăugat Marian Vanghelie. În ceea ce îl priveşte pe profesoul de religie, primarul sectorului 5 şi-a manifestat convingerea că se va dovedi că acesta este nevinovat.

"Haideţi să lăsăm instituţiile, să vedem. Dar eu vă spun decât atât: că eu nu am nici o problemă, par eu a fi că nu sunt degajat? Haideţi să fim serioşi. Domnul respectiv eu vă asigur că o să vedeţi că este nevinovat. Unii au vrut să o rostogolim într-un fel, alţii au vrut să o rostogolim în alt fel", a spus Vanghelie.

Profesorul de religie de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu", Leonard Petre, care ar fi strâns bani de la elevi pentru mita la Bacalaureat, este consilier local la Primăria Sectorului 5, dar şi-a păstrat catedra de la clasele a XII-a şi ora de dirigenţie.

Leonard Petre a fost ales în 2012 consilier local din partea USL în Primăria Sectorului 5.

Marian Vanghelie a fost implicat în scandalul de la Bolintineanu şi prin prisma faptului că s-a zvonit că fosta directoare a liceului Costica Vărzaru era o apropiată de-a sa şi că nu era străin de practicile femeii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net