Văduva şi fiul lui Adamescu, ceartă pe hainele miliardarului

Ultima actualizare:

    Vila din Capitală a milionarului
Vila din Capitală a milionarului

Dan Adamescu se răsuceşte în mormânt! Scandal monstru la vila din Capitală a milionarului, între Carmen, văduva bogătaşului, şi Alexander, fiul acestuia. Miza, mai multe bunuri ale răposatului, în majoritate ţoale. A fost nevoie de intervenţia mai multor echipaje de poliţişti pentru a se calma spiritele.

Văduva afaceristului, Carmen, a sunat sâmbătă dimineaţă la numărul de urgenţă 112 şi a reclamat că persoane necunoscute scot lucruri din casa din Bd. Aviatorilor, în care a locuit cu bogătaşul. În urma intervenţiei mai multor echipaje de Poliţie, s-a descoperit că într-o dubă aparţinând unei firme a lui Alexander, băiatul şi moştenitorul lui Adamescu, erau încărcate mai multe bunuri din imobil.Poliţiştii sosiţi la faţa locului au blocat maşina cu lucrurile, şi au încheiat un proces verbal de constatare.

simeon stalpnicul png

Urmează ca astăzi, în prezenţa avocaţilor şi a oamenilor legii, cei implicaţi să se întâlnească din nou la vilă pentru a tranşa disputa: lucrurile încărcate în maşină pot fi luate sau nu? Reprezentanţii moştenitorului Alexander Adamescu, care locuieşte de mai mulţi ani în Anglia, susţin că văduva nu are nici un drept asupra vilei şi resping acuzaţiile de furt.

Patronul Astra, răpus de boli

simeon stalpnicul png

Dan Adamescu a murit pe 24 ianuarie 2017, la 68 de ani, într-un spital din Capitală, unde era internat de mai bine de două luni. Adamescu deţinea mai multe afaceri şi proprietăţi, printre care compania Astra Asigurări, primise o condamnare pentru mituirea unor judecători şi era cercetat în mai multe dosare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net