Văduva lui Fane Spoitoru: "Averea s-a dus pe tratamente!"

Ultima actualizare:

    La mormântul interlopului au fost depuse coroane de flori gigantfoto: Click!
La mormântul interlopului au fost depuse coroane de flori gigantfoto: Click!

La un an de la moartea lui Fane Spoitoru, soţia interlopului rupe tăcerea. Elena a vorbit despre tratamentele pe care interlopul le-a făcut în clinica din Israel, unde şi-a dat ultima suflare în primăvara lui 2016. Femeia a recunoscut că are mari probleme financiare după ce soţul ei s-a stins, iar datoriile o copleşesc.

Văduva lui Fane Spoitoru, Ion Titişor, pe numele său real, nu trece suferă doar că a rămas singură, că şi pentru că familia interlopului o acuză că nu a făcut tot ce se putea pentru ca el să rămână în viaţă. Interlopul suferise un accident vascular şi era ţinut în viaţă numai de aparate la o clinică de prestigiu din Israel. Scandalul a început după ce fiica lui Fane Spoitoru a acuzat-o pe actuala soţie că tatăl ei a fost deconectat de la aparate după doar trei zile din cauza costurilor ridicate pentru o zi de spitalizare pe care Elena nu şi le-ar fi permis. În faţa acestor învinuiri, femeia a reacţionat.


    Elena, văduva lui Fane Spoitoru, a rămas cu datorii uriaşe după moartea interlopuluifoto: captură Antena 1
Elena, văduva lui Fane Spoitoru, a rămas cu datorii uriaşe după moartea interlopuluifoto: captură Antena 1

"Nu a fost deconectat de la aparate. Atât a rezistat organismul lui, trei-patru zile. Noi fiind într-un spital din străinătate, acolo şi dacă ar fi vrut cineva să-l deconecteze nu s-ar fi întâmplat. Spitalizarea este într-adevăr foarte scumpă, dar nu a fost problemă de bani. Noi mergem în Israel din 2010, pentru tratamente şi intervenţii chirurgicale care au eşuat aici. Au fost şapte intervenţii, în total pe care el le-a suferit, între care hernie de disc şi la rinichii. Problema este că fosta soţie şi fiica lui acuză pentru că din România, în afară de mine, au ştiut doar două-trei persoane despre problemele lui de sănătate. Fiica lui lşi fosta lui soţie nu ştiau

de suferinţa lui. Migdale, fratele lui era la curent cu tot. Averea am preferat să o consumăm aşa, de fapt s-a dus pe sănătate. Suma este foarte mare, nu este de discutat. Nu ne-a ajutat nimeni. Totul a fost pe cheltuiala noastră. Nu mai este nimic de vândut.  Am rămas cu datorii mari, nu vorbesc în cifre", a povestit Elena într-un interviu acordat la emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1.   

Fane Spoitoru a fost unul dintre cei mai de temuit interlopi din Bucureşti. El a devenit celebru acum 24 de ani în urma unei răfuieli care a avut loc într-un club. Atunci interlopul i-a tăiat unui poliţist o mână cu sabia. Acesta s-a apărat şi l-a împuşcat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net