Vadim a luat cu el secretele din spatele scandalurilor

Ultima actualizare:

    Corneliu Vadim Tudor a murit luni (14 septembrie), în urma unui infarctFoto: Mediafax
Corneliu Vadim Tudor a murit luni (14 septembrie), în urma unui infarctFoto: Mediafax

Corneliu Vadim Tudor, Oana Zăvoranu şi Rona Hartner. Aparent, cei trei nu au nimic în comun. Îi leagă de fapt un destin ciudat, care i-a aruncat în scandaluri uriaşe. Regretatul politician, care a încetat luni din viaţă, a luat cu el în mormânt secretele acestor „circuri”.

În 1999, România vuia. Senatorul Corneliu Vadim Tudor, pe atunci cu o cotă ridicată de popularitate, arunca bomba: avea „dovezi” că actriţa Rona Hartner, prea puţin cunoscută românilor, era amanta preşedintelui de atunci al României, Emil Constantinescu. Exista, spunea Vadim, un jurnal al frumoasei brunete, în care ea recunoştea relaţia, ba chiar oferea amănunte picante.

Şi Rona, şi preşedintele au negat vehement această poveste, dar toată lumea numai despre asta vorbea. Semn al interesului uriaş este o ediţie a celebrei emisiuni “Marius Tucă Show”, în care realizatorul i-a invitat atât pe Rona Harner, cât şi pe Vadim, cu audienţe istorice. De ce a declanşat senatorul această poveste? Adevărul îl ştie doar el. O parte din el l-a dezvăluit, după ani, şi actriţa care acum a devenit vedetă de televiziune. “Tocmai avusesem mare succes cu un film în Franţa şi secretarul lui Corneliu Vadim Tudor mi-a propus să mă facă vedetă în România (...) Iar pe 8 ianuarie 1999 am aflat de la televizor că scrisesem un jurnal intim, în care spuneam că sunt amanta preşedintelui. Bineînţeles, jurnalul era inventat”, a povestit actriţa în revista „The One”.

Rona Hartner
Rona Hartner

Anii au trecut, Emil Constantinescu a renunţat la viaţa politică şi s-a întors la catedră, dar Vadim Tudor a continuat să şocheze. În august 2008, mândru, la o conferinţă de presă a Partidului România Mare, el o prezenta pe nimeni alta decât actriţa Oana Zăvoranu. Diva îşi dorea să candideze la alegerile parlamentare pe listele partidului. “Luna de miere” n-a durat mult, Oana alegând să se retragă înainte să înceapă campania electorală. N-a fost însă şi finalul relaţiei dintre cei doi. Mai precis, al circului. Aflată în scandaluri uriaşe cu mama ei, Marioara Zăvoranu, în special pentru moştenire, Oana şi-a atras mânia lui Vadim. Politicianul a făcut circ la televiziuni, luându-i apărarea Marioarei şi acuzând-o pe Zăvo că n-are suflet. Totul, chiar cu câteva zile înainte ca Marioara să moară pe patul de spital. De ce a acceptat „tribunul” să ia parte la acest circ televizat? Ce motive ascunse avea? Este, până la urmă, un alt secret pe care n-a apucat să-l dezvăluie!

Tribunul a murit la 65 de ani

Vestea morţii lui Corneliu Vadim Tudor, la 65 de ani, a şocat pe toată lumea. Fondatorul Partidului România Mare s-a simţit rău luni şi a decis să meargă la spital. În mai puţin de 6 ore, a murit. A suferit un infarct şi, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, s-a stins. A lăsat în urmă o soţie şi două fiice îndurerate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net