Vacanțele pentru Seniori în Delta Dunării au reduceri de până la 45%

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Profită de ofertele Early Booking de la Gulliver Delta Resort și achiziționează un sejur pe plaiuri pitorești în Delta Dunării, de la numai 349 lei de persoană. Pachetul de vacanță pentru seniori include 4 nopți de cazare cu două mese, transport cu autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Vacanță pe plaiuri mioritice la Gulliver Delta Resort

Dacă nu ai mai fost niciodată în Delta Dunării trebuie neapărat să o incluzi pe lista cu locuri de vizitat în acest an, mai ales că a fost declarată cea mai frumoasă și mai bine conservată dintre deltele europene. Totodată, se află pe locul trei mondial ca importanță ecologică, după Marea Barieră de Corali și Insulele Galapagos. Pentru a descoperi frumusețile unice ale deltei, poți opta pentru un sejur la Gulliver Delta Resort, hotelul poziționat în inima naturii, la confluența dintre brațul Sf. Gheorghe și Canalul Uzlina, la numai 10 minute distanță parcursă cu barca de Murighiol.

Delta Dunării găzduiește mai bine de 300 de specii de păsări rare, printre care lișița, lopătarul, egreta, pelican comun și creț, gâsca cu gât roșu, rața cu moț, cormoranul, lebăda etc. În toamna anului trecut, aici au fost observate și câteva păsări flamingo, apariție extrem de rară în țara noastră.

Facilități excelente la Gulliver Delta Resort

Realizat în armonie cu natura și poziționat într-un cadru divin, Gulliver Delta Resort oferă turiștilor numeroase oportunități de relaxare și distracție. Găzduiește o grădină luxuriantă cu balansoare și hamace, un loc de joacă pentru copii, pontoane pentru pescuit, dar și o piscină înconjurată de șezlonguri (pentru zilele fierbinți de vară). Orice ai alege să faci la Gulliver Delta Resort, te vei îndrăgosti de peisaje, de atmosferă și de liniștea care ți se întipărește în suflet.

Hotel Gulliver Delta Resort 3* - tarife de la 349 lei/persoană, 4 nopți de cazare cu demipensiune, transport autocar, transfer cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Detalii pe www.besttourism.ro , telefon 0784.215.628, call center 021.794.75.07.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net