Vacanţe gratuite după ce au fost înşelaţi

Ultima actualizare:

     Hotelierii de la mare  vor să-i găzduiască pe cei  147 de turişti ţepuiţi
Hotelierii de la mare vor să-i găzduiască pe cei 147 de turişti ţepuiţi

Vacanţă gratuită pe Litoralul românesc! Asta ar putea primi sutele de turişti ţepuiţi de patronii de la agenţia Genius Travel. Oferta vine din partea Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Şi-au dat seama de faptul că agenţiile de turism şi-au pierdut din credibilitate şi că mulţi români le vor ocoli de acum înainte. Rezervările şi le vor face pe site-uri consacrate din domeniu, cât mai departe de ţara noastră. Ca să mai spele puţin imaginea şifonată a turismului autohton, reprezentanţii FPTR au venit cu o propunere. Să le ofere celor 147 de turişti înşelaţi de agenţia Genius Travel o vacanţă gratuită.

simeon stalpnicul png

 ”A fost o idee pe care am înaintat-o Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism şi Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT). Ni s-a spus că este o propunere comunistă şi nu am primit o listă cu datele persoanelor ca să le putem contacta. Vrem să le trimitem pe Litoralul românesc o săptămână la hoteluri de 3 şi 4 stele, pe cheltuiala noastră. Sunt sute de hoteluri la mare, astfel că, dacă fiecare va lua câte o familie, rezolvăm problema”, a declarat, pentru Click!, Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele FPTR. Oamenii ţepuiţi sunt, însă, reticeţi.

“Pentru ce vor să facă asta? Ca să-i salveze pe patronii de la Genius din mârşăvia asta?  Oricum, nu ne mai putem lua concediu. L-am avut programat de un an şi l-am ratat”, ne-a spus, supărat, Mircea Costache, care a pierdut 1.100 de euro pentru sejurul plătit la Albena.

Ştefan Bogdan Dumitru (34 de ani) şi George Ionuţ Costea (30 de ani) au dat un tun de 136.000 de euro, după cum spun cei de la ANT, care au reuşit să dea cu ochii de ei. Patronii Genius Travel s-au prezentat miercuri la Autoritate, unde au fost amendaţi cu 12.000 de lei şi li s-a retras licenţa de funcţionare. “Au spus că au dispărut o perioadă pentru că au primit telefoane şi mesaje de ameninţare din partea turiştilor şi că le-a fost frică”, ne-au dezvăluit surse din cadrul ANT.

Cei doi afacerişti au depus joi cererea de insolvenţă a agenţiei la Judecătoria sectorului 1. Aceştia sunt cercetaţi de poliţişti pentru înşelăciune. 

Click! Spune: Scandalul a pornit în urmă cu două săptămâni. Mai mulţi turişti s-au trezit că nu mai pot pleca în vacanţă pentru că agenţia nu le-a achitat sejurul. Motivul? Intrarea în faliment. Mai rău a fost pentru cei care au pornit la drum, au ajuns la hotelurile pentru care au plătit şi au fost daţi afară. Oamenii au fost anunţaţi de probemele financiare prin email. Vezi pe www.click.ro lista cu cele 1.824 de agenţii care sunt la un pas să-şi piardă licenţa pentru că nu au asigurări valabile pentru despăgubirea turiştilor.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net