Vacanţa la Gulliver Delta Resort, oaza de linişte din Delta Dunării

Ultima actualizare:

Descoperă meleagurile de poveste ale României într-un sejur plin de inspiraţie în Delta Dunării, care te va surprinde încă din prima clipă cu peisajele naturale uluitoare şi cu liniştea în care pătrunzi, „deranjat” doar de susurul apei, trilurile păsărilor şi de sfârâitul peştelui pe grătar.

Tradiţii lipoveneşti, biodiversitate extraordinară, rezervaţii naturale impresionante şi promisiunea unei vacanţe unice te aşteaptă în Delta Dunării, cu sprijinul unui partener de nădejde, Gulliver Delta Resort.

Momente magice petrecute în cadrul resortului

Poziţionat în mijlocul naturii, la confluenţa dintre canalul Uzlina şi braţul Sf. Gheorghe, la 10 minute de mers cu barca de la Murighiol, Gulliver Delta Resort te aşteaptă să te relaxezi, să explorezi împrejurimile şi să descoperi acest loc unic în lume.

Insuliţa Uzlina, vechi sat pescăresc din comuna Murighiol, este un loc ideal în care să petreci clipe unice şi să admiri vegetaţia luxuriantă în care se adăpostesc mii de specii de insecte şi sute de specii de păsări de toate culorile. Paradisul apelor liniştite şi priveliştile spectaculoase, din zori şi până la apusul soarelui, pot fi admirate cum se cuvine de pe pontoanele hotelului, ideale şi pentru pasionaţii de pescuit.

Descoperă uluitoarele împrejurimi

Vacanţa în Delta Dunării este o resursă inepuizabilă de divertisment pentru fiecare vizitator, de la mic la mare. Distracţia este asigurată la piscina exterioară, înconjurată de o zonă de plajă cu şezlonguri şi umbreluţe, în hamacele agăţate în grădina cu salcii şi la spaţiul de joacă pentru copii, dotat cu leagăne şi trambuline.

Excursiile opţionale cu nave mici de agrement te vor ajuta să descoperi paradisul mirific al păsărilor şi al peştilor, în Pădurea Letea, în „oraşul piraţilor” Sulina sau pe unul dintre lacurile exotice acoperite cu nuferi multicolori. Iar dacă ești un gurmand înnăscut, vacanța ta perfectă este asigurată de Gulliver Delta Resort, pentru că în cadrul restaurantului se pregătesc de zor, bunătăți lipovenești pe bază de pește, dar și alte delicii din bucătăria tradițional românească.

De Geanina Ichim

Last Minute Delta Dunarii – Plateste 1 si Merg 2! Gulliver Delta Resort 3*

Sejur 4 zile - de la 457 lei/persoana, pensiune complete, pentru plecarea din 04.08.

Sejur 5 zile – de la 460 lei/persoana, demipensiune, pentru plecarea din 07.08.

Servicii incluse: 3/4 nopti de cazare de cazare conform pachetului ales, masa, transport cu autocarul, transferuri cu barca Murighiol-Uzlina, acces gratuit la piscina, la locul de joaca pentru copii, posibilitatea de a pescui direct de pe pontoanele hotelului. *Oferta este valabila in limita locurilor disponibile prin programul Plateste 1 si Merg 2! Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, sau la office@gullivertours.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net