Vacanță de 4 zile în Delta Dunării, de la 369 lei de persoană! (P)

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Paradis exotic parte din patrimoniul mondial UNESCO, Delta Dunării este o destinație tot mai accesibilă turiștilor romani grație ofertelor speciale de la Gulliver Delta Resort. Sejururile de 3 nopți pentru seniori pornesc de la numai 369 lei/persoană, în timp ce pachetele „Delta pentru toți” – au tarife începand cu 399 lei/persoană.

Vacanțele includ cazare cu mese tip bufet, în funcție de pachetul ales (demipensiune/pensiune completă/all inclusive), transport autocar și transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Toate mesele de pranz și cină conțin atat preparate pe bază de pește, cat și delicii tradiționale din carne de pui, porc sau vită. Te poți bucura de cele mai renumite mancăruri lipovenești, din care nu vor lipsi, prin rotație, icrele de știucă, borșul de pește, ciorba storceag, plachia, saramura, peștele pe grătar, peștele la cuptor sau plăcinta dobrogeană. Conceptul all-inclusive înseamnă că mesele sunt tip bufet și că anumite băuturi pot fi servite pe tot parcursul zilei (apa, berea la halbă, vinul alb și roșu, sucurile neacidulate de portocale, mere, ananas, cafeaua și ceaiul). 

Hotelul modern din inima sălbăticiei

simeon stalpnicul png

La Gulliver Delta Resort, cei mici reprezintă o prioritate, tocmai de aceea în cadrul complexului a fost amenajat un loc de joacă dedicat în totalitate copiilor, dotat cu leagăne, tobogane, căsuțe din povești, balansoare, trambuline și un mini-teren de fotbal. Dacă pentru copii acesta este un loc tentant, Gulliver Delta Resort devine pentru părinți o oază de relaxare datorită poziționării în mijlocul unei grădini cu salcii plângătoare, dar și a hamacelor legate de trunchiurile copacilor de unde poți admira paradisul păsărilor. În zilele fierbinți de vară, răcoarea este asigurată la piscina de 18x10 metri, înconjurată de șezlonguri și umbreluțe, la barul care servește înghețată, sau la pontoanele unde poți pescui în tihnă. 

Descoperă Rezervația Biosferei în excursii plăcute cu barca!

Delta Dunării este un adevărat muzeu al biodiversității cu lacuri întinse și canale garnisite cu stuf, papură și rogoz, unde sunt întalnite peste 300 de specii de păsări sălbatice, ce fac din delta locul cu cea mai bogată faună ornitologică din țară. Dacă vrei să admiri vegetația și păsările, alege o excursie opțională cu barca pe lacurile de smarald pentru a admira apusul, de la Gulliver Delta Resort sau pe distanțe mai lungi la Sulina, cea mai însorită localitate din țară și locul unde Marea Neagră se întalnește cu Dunărea, la Letea, pădurea de nisip unde poți admira caii sălbatici unici în Europa, sau la Sfantu Gheorghe, satul care găzduiește cele mai frumoase plaje virgine din Romania. 

Oferte Speciale Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

*Sejur Seniori – tarife de la 369 lei/persoană – plecări din 27.07; 03.08 sau de la 419 lei/persoană – plecare din 10.08!

*Sejur Delta pentru toți – tarife de la 399 lei/persoană – plecari din 27.07; 03.08  sau de la 449 lei/persoană – plecare din 10.08!

Servicii incluse: 3 nopți de cazare cu mese tip bufet în funcție de programul ales (demipensiune/pensiune completă/all inclusive), transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, la locul de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, 0784.215.628.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net