Vacanță cu cei mici într-un paradis exotic, la Gulliver Delta Resort

Ultima actualizare:

Pentru mici și mari, bunici sau tineri turiști, Delta Dunării este un colț de rai în care trăiesc în tihnă mii de specii de păsări, plante și animale rare. A fost inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în anul 1991, și declarată singura rezervație a biosferei din lume. Dacă tânjești la o escapadă în familie, delta reprezintă cea mai bună alegere, mai ales dacă nu ai mai fost niciodată aici.

Hotelul modern din inima sălbăticiei

La Gulliver Delta Resort, cei mici reprezinta o prioritate, tocmai de aceea în cadrul complexului a fost amenajat un loc de joacă dedicat în totalitate copiilor, dotat cu leagăne, tobogane, căsuțe din povești și o trambulină. Dacă pentru cei mici este un loc tentant, pentru părinți devine o oază de relaxare datorită poziționării în mijlocul unei grădini luxuriante, cu salcii plângătoare, dar și a hamacelor legate de trunchiurile copacilor, ori a balansoarelor în care poți citi în tihnă sau poți admira frumusețea deltei.

În cadrul complexului Gulliver Delta Resort te poți distra și la piscina de 18x10 metri, înconjurată de o plajă cu șezlonguri și umbreluțe, un beach bar, dar și câteva pontoane pentru pescuit. Pentru pasionații acestui sport, resortul pune la dispoziție și bărci cu barcagii care te vor conduce în locuri speciale, pe canalele deltei unde poți pescui alături de cei dragi.

Relaxare pe plaja de la Sulina și la Letea

Pentru zilele active poți opta pentru una dintre excursiile opționale organizate în cadrul complexului Gulliver Delta Resort. Ai posibilitatea să faci plimbări pe canale sau pe lacurile mozaicate cu lotuși colorați, să pescuiești în larg sau să privești numeroasele păsări. Poți vizita orașul Sulina, fosta capitală a piraților, locul de întâlnire dintre Marea Neagră și Dunăre, unde se găsesc singurele plaje sălbatice din România. De asemenea, una dintre excursiile pe care nu ar trebui să o ratezi într-un sejur în Delta Dunării este cea la pădurea Letea, care găzduiește circa 300 de cai sălbatici, dar și liane încolăcite de trunchiurile copacilor seculari.

Last Minute Delta Dunarii – Plateste 1 si Merg 2! Gulliver Delta Resort 3*

Sejur 4 zile - de la 457 lei/persoana, pensiune completa, pentru plecarea din 04.08.

Sejur 5 zile – de la 460 lei/persoana, demipensiune, pentru plecarea din 07.08.

Servicii incluse: 3/4 nopti de cazare de cazare conform pachetului ales, masa, transport cu autocarul, transferuri cu barca Murighiol-Uzlina, acces gratuit la piscina, la locul de joaca pentru copii, posibilitatea de a pescui direct de pe pontoanele hotelului. *Oferta este valabila in limita locurilor disponibile prin programul Plateste 1 si Merg 2! Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, sau la office@gullivertours.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net