Uraaaa! Copiii schiază gratis de “Ziua Mondială a Zăpezii”

Ultima actualizare:

La munte zilele acestea vei avea parte numai de surprize plăcute. Mâine se sărbătoreşte “Ziua Mondială a Zăpezii”, iar pârtiile din întreaga ţară îşi aşteaptă clienţii cu oferte atractive.

  • De exemplu, în Buşteni iubitorii sporturilor de iarnă sunt aşteptaţi pe pârtia Kalinderu, unde copiii pot lua lecţii gratuite de schi. Adulţii pot participa, alături de cei mici, la concursuri cu premii sau jocuri pe zăpadă. Lecţii gratuite de schi pentru copii vor fi şi la Azuga şi Predeal, iar la Vatra Dornei, copiii sunt aşteptaţi, tot gratuit, la snow tubing şi lecţii de snowboard. Şi-n Vatra Dornei, pe pârtia Veveriţa, folosirea teleschiului şi închirierea echipamentului de schi pentru prichindei vor fi gratis.
  • În bucureşti petrecerea Izabellei are loc, dar fără ea.

Mai multe cluburi au ales să organizeze petreceri și seri speciale în cinstea celei care a pus pe jar internauții din toată țara, tânăra Izabella Stan (11 ani). Ea este fata care a invitat din greşeală, pe Facebook „toată România” la ziua ei. 145.000 de oameni au confirmat prezenţa la petrecerea din martie. Clubul Chaboo (Bd. Barbu Văcărescu 277-291) îi așteaptă pe petrecăreți la party-ul Izabellei, în această seară. De la petrecere va lipsi, însă, adolescenta de la care a pornit isteria, dar asta nu înseamnă că și voi trebuie să o faceți. În centrul vechi, Vintage Pub și-a propus să afle în această seară „cine naiba-i Izabella”.

  • Uite unde te mai poţi distra în Capitală! Azi. Ora 10.00: Târg de nunţi “Expomariage”, la Hotel JW Marriott (Calea 13 Septembrie 90), intrare 20 de lei; Ora 21.00: Spectacol de ventrilocie “Stand-up cu păpuşi” la cafeneaua Time In (str. Mihai Eminescu 38), bilet 20 de lei;  Mâine. Ora 19.00: Piesă de teatru (avanpremieră) “Clinica Sinucigaşilor” la În Culise (bd. Hristo Botev 25), preţ bilete 30 de lei; Ora 21.00: Karaoke în club Tan Tan (str. Smârdan 12), intrare liberă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net