«Uraaa, Click!MANIA mi-a adus 5.000 de lei»

Ultima actualizare:

    Gabriel Silianu a descoperit unul dintre cele mai râvnite lozuri, cel de 5.000 de leiFoto: Click!
Gabriel Silianu a descoperit unul dintre cele mai râvnite lozuri, cel de 5.000 de leiFoto: Click!

Ce noroc, ce bucurie pe capul lui Gabriel Silianu! Bucureşteanul, în vârstă de 39 de ani, a venit într-un suflet la redacţia Click! cu lozul de 5.000 de lei în mână. “Mi-aţi făcut cea mai frumoasă surpriză! Vă mulţumesc din suflet”, ne-a spus cititorul nostru fidel.

27 iunie 2016. O zi pe care Gabriel Silianu nu o va uita niciodată. Şi nici nu ar avea cum, pentru că ziarul preferat l-a făcut mai bogat cu 5.000 de lei. “Nici nu ştiţi ce surpriză mi-aţi făcut! Ăsta da noroc! Vă mulţumesc şi să ştiţi că nu mă las. Am permis, dar nu am maşină. Aşa că îmi doresc tare mult premiul vostru cel mare. Mi-ar plăcea un Logan aşa frumos în garaj”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca administrator la un hotel din Capitală. Cu banii câştigaţi le va face cadouri copiilor. “Am doi băieţi, unul e la creşă, iar pe cel mare l-am dat la fotbal. Chiar mi-a zis că trebuie să-i iau echipament sportiv. Nevasta o să-i cumpere ceva frumos celui mic, iar eu merg cu cel mare la cumpărături să-şi ia ce vrea el de 1.000 de lei. Să vă zic drept, o să păstrez şi eu o mică parte. Vreau să pun câteva bilete la pariuri, că tot e Campionatul European de fotbal. Poate am noroc şi-i înmulţesc”, a conchis bucureşteanul. Şi tu poţi câştiga unul dintre miile de premii pregătite de Click!MANIA. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane şi tablete performante, carduri de plin de benzină (40 litri), gadgeturi (căşti, baterii externe, mini boxe), mixere Delimano, grătare de exterior Delimano, aspiratoare, seturi cu ibric şi râşniţă, cuptoare cu microunde şi mii de alte surprize. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net