«Uraaa, am câştigat 5.000 de lei la Click!MANIA»

Ultima actualizare:

    Dumitru Sofron nu ratează nici un număr din ziarul preferat Foto: Florin Şuler
Dumitru Sofron nu ratează nici un număr din ziarul preferat Foto: Florin Şuler

Ce noroc! Dumitru Sofron (84 de ani) e mai bogat de ieri cu 5.000 de lei, după ce a nimerit un loz cu trei simboluri identice.

Pe loz era scris de trei ori simbolul 5000 lei. M-am uitat bine că nu-mi venea să cred că e câştigător”, ne-a spus bucureşteanul, care ne-a vizitat ieri la redacţie. Dumitru cumpără Click! în fiecare zi şi-l citeşte din scoarţă în scoarţă. Spune că nu are o rubrică preferată, pentru că toate i se par interesante. „Are tot ce-i trebuie, e un ziar complet! Dacă vrei sport, ai sport! Vrei mondenităţi, ai patru pagini! Mai afli ce se întâmplă prin ţară sau cum să găteşti nu ştiu ce fel de mâncare. Eu citesc tot şi ştirile ălea mici”, ne-a mai spus pensionarul. Cititorul nostru se va îngriji de sănătate cu banii câştigaţi. „O să-mi repar dantura şi mai am de făcut o operaţie la ochi. Mă bucur tare că am câştigat bănuţii ăştia ca să-mi mai rezolv şi eu problemele de sănătate”, a conchis Dumitru. Şi tu poţi avea norocul lui! Cumpără zilnic Click! şi ia-ne premiile. Poţi câştiga o super-maşină Hyundai i20 în valoare de 52.380 de lei, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane performante, vase de bucătărie şi mii de alte surprize. În plus, sunt puse în joc şi sute de mii de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx.

Unde revendici premiul 

Nu uita să revendici premiul chiar în ziua de apariţie a ziarului pe care ai găsit lozul câştigător. Sună la numerele de telefon: 0318.603.425,  0318.603.426,  0318.603.427, 0318.603.428 tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00.

Unde suni dacă ai talon de reducere

Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.91, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
rosii tomate istock jpg
Sebastian Burduja fb jpg
PASAPORT SUA foto shutterstock jpg
constantin necula foto inquam
the emperor napoleon in his study at the tui jpg
Lacul Amara, zămislit dintr un vechi curs al Ialomiţei jpeg
image png
gradinile fermecate ale dragonilor colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net