UPDATE A căzut de pe unul dintre stâlpii telescaunului de la Cota 2000

Ultima actualizare:

    Bărbatul făcea reparații pe stâlp
Bărbatul făcea reparații pe stâlp

Tragedie pe Valea Dorului din masivul Bucegi. Un bărbat a căzut de pe unul din stâlpii telescaunului de aici şi a intrat în stop cardio-respirator. El va fit preluat de un elicopter SMURD, care a ajuns deja la fața locului, potrivit News.ro. Medicii de la SMURD Prahova au început manevrele de resuscitare.

UPDATE. Bărbatul în vârstă de 56 de ani a murit înainte de a fi preluat de elicopterul SMURD, medicii încercând să îl resusciteze mai multe minute. Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Prahova fac verificări privind modul în care s-a produs accidentul în urma căruia bărbatul şi-a pierdut viaţa.

Bărbatul, un angajat al SC Teleferic SA a căzut de la înălţime de pe unul dintre stâlpii telescaunului din Valea Dorului, proprietate a aceleiaşi societăţii, se arată într-un comunicat al Primăriei Sinaia.  

Imediat la faţa locului a ajuns un echipaj de la Salvamont.

Iniţial, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, declara că echiapejele ISU au fost solicitate să intervină, vineri, pentru a acorda asistenţă unui bărbat care a căzut dintr-un telescaun, în zona Valea Dorului, la 2.000 de metri altitudine, în Masivul Bucegi.

image
image
image
image
image
image
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net