UPDATE Bestia care şi-a ucis familia s-a predat poliţiştilor

Ultima actualizare:

    Florin Sebastian Bălan e principalul suspect în cazul uciderii familiei sale
Florin Sebastian Bălan e principalul suspect în cazul uciderii familiei sale

Românul care şi-a măcelărit copiii şi soţia însărcinată a scotocit toată casa şi a golit conturile familiei înainte de dispărea. Florin Sebastian Bălan (38 de ani) avea datorii la cămătari, ceea ce l-a determinat să lichideze inclusiv un cont bancar de 10.000 de euro aflat pe numele băiatului cel mare. Tatăl criminal s-a predat poliţiştilor francezi.

UPDATE Românul căutat de poliţie s-a predat autorităţilor

Cuprins, probabil, de regrete, românul acuzat de masacrarea întregii sale familii s-a predat poliţiei franceze. Reprezentanţii Interpol au solicitat IPJ Suceava date relevante despre trecutul şi familia românului originar din Rădăuţi, conform rtv.net.

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul oribilei crime comise la periferia Parisului. Familia soţiei ucise susţine că românul împrumutase bani de la cămătari, pe care nu i-a putut restitui. Astfel, Florin Sebastian Bălan a luat toate economiile familiei înainte de a dispărea. Imediat ce a comis crima care a şocat Parisul, românul a sustras din locuinţa din capitala Franţei 3.000 de euro, bani strânşi împreună cu soţia sa. În plus, acesta a golit conturile familiei, inclusiv unul de 10.000 de euro deschis pe numele fiului său cel mare, conform rtv.net.

Cei doi copii, Antoine (5 ani) şi Raphael (un an şi jumătate), au fost ucişi cu sânge rece de propriul tată, vineri, în locuinţa lor dintr-o suburbie a Parisului. Înainte de a le pune capăt vieţii, Bălan şi-a măcelărit soţia însărcinată în luna a şaptea, cu ajutorul unui cuţit. Imediat după crimă, bărbatul a fugit, iar Poliţia este pe urmele lui.

Oamenii legii nu înţeleg rostul crimei, însă nu exclud posibilitatea ca Bălan să fii recurs la acest gest pentru a-i scăpa pe cei dragi de răzbunarea cămătarilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net