Unul dintre patronii de la Colectiv nu poate sta departe de afaceri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Potrivit unor surse Click!, Alin Anăstăsescu continuă se se implice în organizarea de evenimente, chiar dacă duce povara unui dosar fără precedent în România.

În urmă cu doi ani, toată România a asistat la o tragedie fără precedent. Pe 30 octombrie 2015, 64 de tineri au murit după ce Clubul Colectiv, deținut de Alin Anăstescu, Paul Gancea și Costin Mincu, a ars ca o torță. Cei trei patroni, împreună cu fostul primar Cristian Popescu Piedone, dar și firma de artificii care s-a ocupat de show-ul fatidic, au fost puși sub acuzare. Procurorii de la Parchetul General au trimis în judecată dosarul Colectiv la data de 28 aprilie 2016. Patronii clubului fiind acuzaţi de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.  Toți trei au stat în arest preventive vreme de aproape 2 luni, imediat după această tragedie, fiind acuzați de gravă neglijență și iresponsabilitate în administrarea clubului. Urmează un process deosebit de greu și complex, însă asta nu l-a speriat pe unul dintre patroni. Potrivit unor surse apropiate anturajului său, acesta se ocupă și acum de organizarea de evenimente, concerte mai exact, în aer liber, doar că din umbră face acest lucru.

64 de tineri și-au pierdut viața în incendiu

În 28 octombrie 2016, procurorii militari din DNA i-au trimis în judecată pe Antonina Radu şi George Petrică Matei, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, pentru abuz în serviciu şi uzurparea funcţiei, pentru că au făcut verificări în clubul Colectiv fără a lua măsuri. Incendiul din 30 octombrie 2015 a izbucnit în timpul unui concert susţinut în clubul Colectiv de trupa rock bucureşteană Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul ”Mantras of War”. Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit tragediei. În urma incendiului din clubul Colectiv şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, între care 27 în noaptea tragediei şi 37 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate, printre aceştia fiind fotografi, artişti, olimpici şi studenţi străini.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net