Un vasluian și-a violat anal fiica! Fiul lui, sex cu măgărița

Ultima actualizare:

    Cosătenii lui Dumitru și ai Mariei Trenchi spun că cei doi obișnuiau să bea de dimineață până searafoto: vremeanoua.ro
Cosătenii lui Dumitru și ai Mariei Trenchi spun că cei doi obișnuiau să bea de dimineață până searafoto: vremeanoua.ro

Dramă într-o familie din comuna Deleni, județul vaslui. O copilă de 11 ani a trecut prin chinuri groaznice, abuzată de tatăl alcoolic. Bărbatul a violat-o anal, iar totul s-a aflat abia atunci când copila și sora ei de nouă ani au ajuns să fie internate într-un centru de specialitate al DGASPC Vaslui, după un scandal în familie.

Dumitru Trenchi a intrat în atenția poliției din localitate după ce a bătut-o pe Maria, soția lui. Atunci, autoritățile au pus copiii sub protecție socială, iar femeia a fost internată la spital, după ce își administrase mai multe pastile, încercând să se sinucidă. Interogată de psihologii Direcției pentru Protecția Copilului, fetița de 11 ani a relatat abuzurile la care o supunea tatăl ei, potrivit vremeanoua.ro.

„A povestit fragmente, semn că nu este conștientă de ceea ce i s-a întâmplat. Vorbim de un posibil retard mintal, dar acest lucru rămâne să fie stabilit de specialiștii noștri. Cele două fetițe sunt și acum într-un centru special și nu vor mai reveni în familie, pentru că aceasta nu prezintă garanții morale și materiale pentru creșterea și educarea copilelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

După bătaia administrată soției, Dumitru Trenchi a ajuns în fața judecătorilor. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Fiul cel mare, zoofil

Contactați de reporterii publicației vremeanoua.ro, vecinii familiei Trenchi au făcut dezvăluiri halucinante despre fiul lui Dumitru Trenchi, în vârstă de 26 de ani, care suferă de dizabilități mintale. „Ăsta mai mare e bolnav. A fost prins violând o măgăriță. Cică de mai multe ori, până când s-a săturat animalul și nu l-a mai lăsat să se apropie. Că beau de stingeau, știe tot satul. Aveau program fix și erau foarte bine organizați. La ora șapte și jumătate se trezeau și ieșeau pe poartă. Mergeau direct la crâșmă, în sat. Stăteau acolo, la băut, până la ora 12.00. Apoi veneau acasă și făceau pauză până la ora 13.00. Apoi ieșeau din nou pe poartă, mergeau înapoi la bar și o luau de la capăt cu băutura”, au povestit sătenii.

Totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ o lună. Luni (14 martie), primarul comunei Deleni, Vasile Zamfir, s-a deplasat la locuința familiei Trenchi pentru o anchetă socială. Dumitru și Maria Trenechi nu vor mai primi ajutor social din partea primăriei. În prezent, cele două copile se află în posesia Direcției pentru Protecția Copilului Vaslui. Mama lor susține că le-a vizitat și că a observat o îmbunătățire a stării fetelor. Nu se știe dacă micuțele vor mai fi date în custodia părinților.

image
image
image
image
image
image
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net