Un tânăr s-a înecat în Lacul Siutghiol

Ultima actualizare:

    Tânărul avea 18 ani şi nu ştia prea bine să înoatefoto: captură video
Tânărul avea 18 ani şi nu ştia prea bine să înoatefoto: captură video

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, s-a înecat, în sâmbătă după-amiază, în lacul Siutghiol, în spatele unui restaurant, după ce a mers la scăldat cu mai mulți prieteni. Potrivit primelor informații, adolescentul a vrut să înoate în lacul Siutghiol și, deși nu se decurca prea boine, totuşi s-a aventurat în larg. La un moment dat, el nu a mai fost văzut de prietenii săi, iar după aproximativ 10 minute, aceștia au sunat la 112.

Pompierii ISU Dobrogea şi un echipaj de ambulanţă au fost alertaţi, sâmbătă după-amiază pentru a salva un tânăr care s-a înecat în lacul Siutghiol. Alarmă s-a dat la 112, după ce clienţii unei terase au văzut trupul unui bărbat care plutea pe lac. Pompierii s-au deplasat cu barcă ce se află permanent pe lac şi l-au adus la mal, unde a fost preluat de echipajul medical, care a început manevrele de resuscitare, scrie www.reporterntv.ro. Tânărul înecat se numeşte Mădălin Perjoc şi este din comună Lipnita. Conform prietenilor săi, el a lucrat că barman la un club din staţiunea Mamaia.

O altă alarmă s-a dat aproape în acelaşi timp la Eforie, unde o persoană s-a înecat în mare, în zona Capul Turcului. Din fericire, acesta a fost scos în viaţă la mal. A fost vorba de un bărbat de 30 de ani, care a fost transportat, ulterior, la spital pentru îngrijiri medicale.

image
image
image
image
image
image
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net