Un recidivist agresiv sperie medicii din Iaşi. Îi ameninţă cu moartea, dacă nu-l internează

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fugit de la faţa locului înainte de sosirea poliţiştilor
Bărbatul a fugit de la faţa locului înainte de sosirea poliţiştilor

Un bărbat de 60 de ani cu antecedente penale i-a ameninţat pe medicii şi asistentele secţiei TBC a Spitalului de Pneumoftiziologie că îi va tăia cu cuţitul dacă refuză să îl interneze.

Vasilie Simionică nu este străin poliţiştilor, având un cazier destul de bogat. Potrivit Ziarul de Iaşi, Vasile Simionică a fost eliberat din penitenciar în luna septembrie 2017, după ce a executat complet o pedeapsă de şapte ani de închisoare pentru tentativă de omor. În tinereţe a suferit de TBC, iar acum a ajuns la spital după ce a primit un bilet de trimitere din cauza unei viroze. Un medic, care a fost martor la toată scena făcută de bărbat în spital, a relatat cele întâmplate.

„Era în stare avansată de ebrietate şi, de asemenea, scăpat pe el. A arătat paznicului biletul de trimitere însă, normal, acesta nu a ştiut că documentul nu justifica internarea la noi. Când i-am spus că nu îl putem interna, a început să ţipe şi să înjure medicii. La un moment dat, a ameninţat că scoate cuţitul din buzunar şi îi taie pe toţi“, a declarat acesta. Asistentele s-au speriat de comportamentul violent al individului aşa că s-au baricadat într-o cameră, în timp ce paznicul a încercat să îl liniştească pe agreosr şi să îl evacueze din spital. Medicii au sunat la poliţie, dar până la sosirea oamenilor legii, Simionică s-a făcut dispărut. Doctorii au povestit poliţiştilor că Simionică a mai fost implicat în alte altercaţii de acest gen, fiind cunoscut pentru atitudinea ostilă. Acum mai mulţi ani, a lovit chiar un medic în figură în urma unui conflict în salon.

Până să fie eli­berat la finele anului trecut, Simionică mai fusese eliberat con­diţionat de nu mai puţin de şase ori. În vara anului trecut, ieşeanul cerea eliberarea con­diţionată, însă jude­cătorii îi respingeau atunci cererea invocând că bărbatul nu câştigase nicio zi de muncă în penitenciar şi, mai mult, fusese sancţionat disciplinar de 30 de ori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net