Un polițist din Slatina a fost împușcat în cap, din greșeală, de către iubita lui

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă inițial s-a crezut că polițistul s-a împușcat singur, din greșeală, anchetatorii au audiat-o pe iubita lui, care a recunoscut că totul s-ar fi întâmplat din vina ei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul Iulian Nicolae, a confirmat că evenimentul s-a petrecut în Slatina, noaptea trecută, poliţiştii desfăşurând cercetări pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile cu exactitate.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, medicul Alina Duminică, a declarat că poliţistul, în vârstă de 33 de ani era în stare gravă, fiind transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova. Totul s-ar fi întâmplat din cauza iubitei lui, care ar fi apăsat pe trăgaci din greșeală, a susținut aceasta în fața anchetatorilor. 

„De la noi s-a deplasat echipajul cu medic, însoţit de echipajul SMURD, au preluat de acolo două victime, care prezentau plăgi prin împuşcare. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, cu o plagă frontală produsă prin împuşcare, cu o stare destul de gravă şi o femeie de 26 de ani, cu o plagă împuşcată a mâna stângă. Au fost transportaţi la Spitalul Slatina, iar tânărul a fost transportat mai departe către spitalul din Craiova", a declarat Alina Duminică pentru Digi24. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net