Un piteştean în stare gravă la spital. A ieşit în flăcări dintr-o explozie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Explozie puternică într-un bloc din Piteşti. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi pe mâini. Deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze, în momentul când omul şi-a aprins ţigara. Suflul a fost atât de puternic încât a smuls uşa din perete şi a spart toate geamurile. De frică, toţi locatarii au ieşit din apartamente.

O explozie puternică s-a produs într-un apartament din Piteşti situat la etajul 2. În locuinţă se aflau doi fraţi care amenajau casa surorii lor. Nu au observat că sunt scăpări de gaze, iar când unul dintre ei şi-a aprins ţigara, totul a sărit în aer.

Suflul exploziei a smuls uşa din perete şi a spart ferestrele, iar bubuitura puternică i-a scos pe toți locatarii din case. Bărbatul care şi-a aprins ţigara a ieşit pe hol în flăcări. El a suferit arsuri puternice, vecinii i-au sărit în ajutor până când a venit salvarea.

"Am ieşit cu soţul şi el ardea şi am sărit cu pătura şi i-am stins focul. L-am salvat pe cel pe care l-a luat salvarea. Am sărit toţi vecinii", a povestit o femeie din bloc.

"Am găsit pacientul stabil, dar cu arsuri importante la nivelul feţei şi căilor aeriene şi la torace şi membre superioare. A fost transportat la spital intubat", a declarat Marius Pascu, medic de terapie intensivă mobilă.

Pompierii urmează să stabilească cu exactitate cauza deflagraţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net