Un microbuz cu mai mulţi copii s-a răsturnat pe A1

Ultima actualizare:

Un microbuz plin cu 17 copii s-a răsturnat miercuri dimineaţă pe Autostrada A1. Potrivit poliţiei, roţile din spate ar fi explodat, iar autovehiculul s-a răsturnat.

Cinci persoane ar fi suferit răni uşoare în urma accidentului, informează stirileprotv.net.

Potrivit România TV, un bărbat a suferit răni grave şi a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus de urgenţă la spital. La faţa locului se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate din ce cauză s-a produs accidentul.

"17 persoane implicate în accident. Sunt şase victime, patru copii stabilizaţi din punct de vedere medical, preluaţi şi transportaţi la spitale de către echipaje SMURD şi SAJ. Un adult cu traumatism cranian a fost preluat de elicopterul SMURD. El este cel mai grav rănit. Noi am primit un apel prin care eram anunţati că un microbuz este răsturnat şi că există victime. La 9.52 noi am activat planul roşu şi s-au alocat resurse din Bucureşti şi din Giurgiu. Prima ambulanţă a ajuns după câteva minute", a declarat Cristian Virag, purtător de cuvânt Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu.

Copiii se întorceau dintr-o excursie în străinătate, iar microbuzul în care se aflau și s-a răsturnat a fost luat de la Vâlcea, după ce microbuzul cu care au călătorit inițial a avut o defecțiune.

Din pricina accidentului, circulaţia pe Autostradă a fost îngreunată pe acel tronson.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net