Un câine a reuşit să "strice" slujba religioasă oficiată pentru o construcţie nouă

Ultima actualizare:

    Un patruped a distras atenţia celor adunaţi de la slujba oficiată de preotfoto: captură video
Un patruped a distras atenţia celor adunaţi de la slujba oficiată de preotfoto: captură video

Momente comice s-au petrecut sâmbătă la inaugurarea podului peste Râul Strei din Bretea Română. Un preot a oficiat o slujbă de sfinţire a construcţiei sub privirile a zeci de localnici. În timp ce majoritatea adunată îşi făcea semnul crucii, un patruped a apărut pe podul nou construit şi a reuşit să deranjeze momentu religios. Câinele s-a plimbat pe la cei prezenţi, astfel încât atenţia oamenilor a fost imediat distrasă.

Scene de-a dreptul bizare s-au petrecut sâmbătă la inaugurarea podului peste Râul Strei, din Bretea Română. Autorităţile locale au decis să dea în folosinţă noua construcţie, înainte ca lucrările să fie încheiate. Cu toate aceste, ei s-au asigurat că nu vor avea parte de evenimente neplăcute, aşa cum s-a întâmplat, de exemplu, cu prăbuşirea vechiului pod. Sâmbătă, un preot a fost adus să sfinţească noua construcţie şi să îi asigure pe săteni că pot circula pe el, fără teamă, doar că atenţia localnicilor nu a fost nicidecum la slujbă, ci la un câine care a reuşit să agite apele în jurul său. Jucăuş, patrupedul s-a plimbat pe la cei prezenţi astfel că oamenii au auzit mai puţin ce spune preotul. 

Slujba a fost oficiată de un preot ortodox, în prezenţa reprezentanţilor Consiliului Judeţean Hunedoara şi a de primarul Răzvan Ionescu Gruia. Binecuvântarea dată podului de către preotul satului, din mijlocul politicienilor aflaţi în campanie electorală, a reprezentat pentru unii dintre localnicii „asigurarea” că noul pod nu se va mai prăbuşi din senin, aşa cum s-a întâmplat cu vechea construcţie, distrusă pe o porţiune de peste 100 de metri, scrie www.adevărul.ro.

Lucrările de refacere a podului de la Bretea Română au fost estimate la şase milioane de lei, fiind realizate din fondurile Consiliului Judeţean Hunedoara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net