Un buzoian s-a aruncat în fântână la miezul nopţii

Ultima actualizare:

    (Foto: Arhivă)
(Foto: Arhivă)

Un tânăr din localitatea Bălăceanu a pierdut un pariu pus cu prietenii săi şi a fost un gest total necugetat: s-a aruncat într-o fântănă, la miezul nopţii. Într-un final, acesta a fost salvat de prietenii săi, înainte ca pompierii chemaţi prin numărul de urgenţă 112 să ajungă la faţa locului.

Un apel la 112 a anunțat, la miezul nopții, că un tânăr de 17 ani, din Bălăceanu, județul Buzău, a căzut într-o fântână din sat, scrie stiridebuzau.ro. Până la sosirea pompierilor de la Râmnicu Sărat, în a căror arie de competență se află comuna Bălăceanu, localnicii au reușit să-l scoată pe adolescent nevătămat din apa rece ca gheața.

Polițiștii au deschis acum o anchetă, pentru a lămuri împrejurările în care tânărul a căzut în apă, mai ales că se afla alături de mai mulți prieteni. Anchetatorii nu exclud varianta ca acesta să fi fost aruncat de tovarășii săi.

Din primele cercetări, reiese că băiatul a intrat de bunăvoie în fântână, în urma unui pariu pe care l-a pus cu nişte prieteni. El nu a mai reuşit să iasă, iar amicii săi s-au panicat şi au sunat la 112, punând echipajele de la ISU pe drumuri.

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net