Un bebeluș de 9 luni și un băiat de 6 ani, infectați cu COVID-19. Au fost internați la Terapie Intensivă

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Doi copii au ajuns la Terapie Intensivă, cu COVID-19. Este vorba despre un bebeluş de numai 9 luni, dintr-o comună din judeţul Galaţi, care se află în Spitalul de Copii din Galaţi, și de un băiat de 6 ani internat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Îmbolnăvirile micuților vin după alt caz asemănător, cel al băieţelului de 8 ani din Buzău, internat în stare gravă la mijlocul acestei luni.

Doi copii infectați cu coronavirus, internați la Terapie Intensivă

Bebeluşul de 9 luni, diagnosticat cu COVID-19, se află de o săptămână la Terapie Intensivă, sub supraveghere permanentă, după ce a depășit o etapă critică zilele trecute, informează Știrile PRO TV.

Micuțul a avut nevoie de ventilație mecanică, iar starea lui a fost foarte gravă zilele trecute, având în vedere că suferă și de o formă de anemie și nu ia în greutate. Astfel, bebelușul trebuie monitorizat 24 de ore din 24.

Mama bebeluşului, însărcinată în luna a cincea, este şi ea infectată cu coronavirus. De asemenea, tatăl şi frate de 3 ani sunt și ei pozitiv, însă au o formă uşoară a bolii.

Al doilea copil cu COVID-19  internat în prezent la Terapie Intensivă este un băiețel de 6 ani, care a ajuns, în weekend, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, trimis de la Spitalul „Gomoiu”, cu simptome de apendicită-peritonită.

El a fost testat pozitiv la coronavirus, fiind operat de urgenţă, notează Hotnews. Copilul este acum în stare stabilă, cu uşoare ameliorări, respirând cu mască de oxigen. Copilul are și o afectare pulmonară uşoară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net