Un bătrân a intrat în comă diabetică, după ce a așteptat 48 de ore să fie tratat

Ultima actualizare:

Acuzaţii grave de malpraxis la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, după ce un pacient care a aşteptat zeci de ore să fie tratat.

Bărbatul de 76 de ani a intrat în comă diabetică după ce doctorul i-a administrat doar un singur medicament. În timp ce familia acuza medicul de neglijenţă, asistentul a trimis-o pe nepoata bătrânului să-i cumpere o shaorma pentru că i se făcuse foame. Potrivit antena3.ro, conducerea spitalului a deschis o anchetă în urma reclamaţiilor depuse de familie.

Bărbatul în vârstă de 76 de ani a ajuns la spitalul judeţean de urgenţă din Târgovişte cu mai multe afecţiuni, între care diabet zaharat şi insuficiență respiratorie. Bărbatul a așteptat 48 de ore până i s-a recoltat o probă de sânge și a intrat imediat în comă diabetică. Familia dă vina pe medicul Antoaneta Șică.

”Am primit o reclamație din partea familiei și referitor la cele semnalate am demarat o anchetă internă dacă datele sunt exacte referitor la atitudinea terapeutică a medicului vom constata in urma anchetei”, a declarat Claudiu Dumitrescu, manager Spitalul Județean de Urgențe din Târgoviște

Familia bărbatului au depus plângere atât la Spitalul Județean, cât și la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița și vor să meargă și la Colegiul Medicilor.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net