Un bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia, după care a încercat să se spânzure

Ultima actualizare:

    Bărbatul a încercat să se spânzure după ce şi-a înjunghiat soţiafoto: adevarul.ro
Bărbatul a încercat să se spânzure după ce şi-a înjunghiat soţiafoto: adevarul.ro

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din comuna constănţeană Bărăganu şi-a ucis soţia, sâmbătă, cu mai multe lovituri de cuţit, după care a încercat să se spânzure, el fiind în prezent internat în stare gravă în spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor informaţii, între cei doi soţi exista o relaţie conflictuală, după ce femeia, în vârstă de 46 de ani, îşi găsise un loc de muncă în altă localitate din judeţul Constanţa, iar bărbatul o acuza că l-a lăsat singur acasă.

Sâmbătă dimineaţă, între cei doi soţi a izbucnit un nou scandal şi, furios, bărbatul a luat un cuţit de bucătărie cu care şi-a înjunghiat de mai multe ori soţia.

Ulterior, speriat de fapta sa, bărbatul a mers în spatele casei şi a încercat să se spânzure cu un cablu, însă a fost găsit de unul dintre cei doi copii ai familiei, care l-a dat jos şi a alertat autorităţile.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar medicii au reuşit să-l resusciteze pe bărbat, în prezent acesta fiind internat în stare gravă în spital. Femeia însă nu a mai putut fi salvată.

Cazul este cercetat de poliţişti, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net