Un bărbat şi-a bătut tatăl până l-a băgat în comă. "Era reprezentatul Diavolului. Avea faţă de drac"

Ultima actualizare:

    (Foto: Arhivă)
(Foto: Arhivă)

"Am văzut în el un demon ce trebuia stârpit". Asta a declarat bărbatul de 32 de ani din Piteşti care şi-a bătut tatăl până l-a băat în comă. În plus, imediat după ce şi-a lăsat propriul părinte într-o baltă de sânge, acesta a bătut şi prima persoană care i-a ieşit în cale. Este vorba despre o femeie de 72 de ani, pe care aproape a mutilat-o. El a fost arestat pentru 30 de zile şi dus la Penitenciarul

Bărbatul de 32 de ani, absolvent cu nota 10 al Facultăţii de Inginerie din Piteşti, nu are niciun regret pentru că şi-a bătut tatăl, informează România TV. În faţa anchetatorilor el a avut o explicaţie uluitoare.

"În decursul declaratiilor date in fata anchetatorilor la un moment dat, într-un mod halucinant acesta a declarat ca si-a lovit tatal vazand la un moment dat in acesta un reprezentat al diavolului. La un moment dat a afirmat ca fata lui semana cu a unui drac", a declarat Alin Anton, avocat din oficiu al criminalului.

După ce şi-a bătut tatăl, bărbatul şi-a vărsat nervii şi pe prima persoană care i-a ieşit în cale. O femeie de 72 de ani, pe care a desfigurat-o în bătaie.

"A declarat ca a lovit-o pe acea femeie dat fiind ca semana cu o persoana din trecut care cerdea el ca i-a facut vraji", a mai spus avocatul.

Tânărul va fi supus unei expertize neuropsihiatrice pentru a afla dacă avea discernământ în momentul faptelor. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net