Un bărbat a fost atacat de urs în județul Brașov. Victima, grav rănită, a fost transportată la spital cu elicopterul

Ultima actualizare:

    Femeia dispărută a fost căutată 8 ore cu elicopterulFoto: Arhivă Click!
Femeia dispărută a fost căutată 8 ore cu elicopterulFoto: Arhivă Click!

Un bărbat a fost grav rănit, luni, 7 septembrie, după ce a fost atacat de un urs în zona Stupinii Prejmerului, județul Brașov. Acesta a fost muşcat la nivelul toracelui şi al capului. Victima a fost preluată cu elicopterul şi transportată în stare gravă la Spitalul din Târgu Mureş

„Ajunşi la faţa locului, echipajul de jandarmi şi cel al SMURD au constatat că este vorba despre un bărbat care era întins pe iarbă, putea comunica, dar era grav rănit.

La faţa locului erau prezenţi şi colegii de la Poliţie. În timp ce echipajul SMURD îi acorda bărbatului primul ajutor, jandarmii au luat masura delimitării zonei unde urma să aterizeze un elicopter pentru a-l transporta pe acesta la spital”, a precizat Jandarmeria Braşov, citată de ziarul local MyTex.

Echipajele de intervenție au fost anunțate în jurul orelor 10.30, prin apel la 112, cu privire la caz. Gravul incident a avut loc pe DN 10. „Deplasați-vă urgent pe DN 10, la ieșirea din Stupinii Prejmerului, avem o persoană atacată de urs!”, li s-a comunicat jandarmilor.

„Victima prezenta plăgi mușcate la nivelul toracelui și capului”, a informat și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja. Ulterior, victima a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgență Tg. Mureș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net