Un agresor mascat a intrat peste el în casă şi l-a înjunghiat

Ultima actualizare:

    A fost înjunghiat de un necunoscut pentru 180 lei
A fost înjunghiat de un necunoscut pentru 180 lei

S-a mascat și a intrat în casă peste un bătrân de 80 de ani. I-a cerut toate obiectele de valoare din casă și banii. Când a văzut că se alege doar cu 180 de lei, tâlharul l-a înjunghiat pe bătrân.

Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din localitatea dâmboviţeană Răzvad, a ajuns în stare gravă la spital, noaptea trecută, după ce a fost atacat în propria locuinţa de un individ mascat, scrie adevarul.ro.

Atacatorul l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit de bucătărie şi nu a plecat decât după ce victima i-ar fi dat 180 de lei. Bătrânul povesteşte cum s-a trezit cu un necunoscut în casă cerându-i să i dea aurul. A fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit de bucătărie spune el şi nu a fost lăsat în pace decât după ce i-a dat 180 de lei.

Bătrânul a fost găsit de câţiva vecini în grădina din spatele casei, iar o ambulanţă l-a dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

La faţa locului au sosit mai multe echiipaje de poliţie. Criminalistii încearcă să găsească cât mai multe probe. A fost adus şi un câine special antrenat pentru a găsi urme. Dacă starea victimei se va agrava, medicii spun că îl vor trimite la un alt spital din Bucureşti, scrie aceeași sursă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net