Ultimul sondaj de opinie! Klaus Iohannis sau Victor Ponta? Cine va fi preşedintele României?

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis este favorit în cursa pentru Cotroceni
Klaus Iohannis este favorit în cursa pentru Cotroceni

Victor Ponta sau Klaus Iohannis? Unul dintre cei doi va fi următorul președinte al României. Cele mai mari șanse să câștige alegerile prezidențiale le are, însă, liberalul. Cel puţin asta arată ultimul sondaj de opinie realizat de Biroului de Cercetări Sociale (BCS.)

Klaus Iohannis pare să fie singurul candidat al dreptei capabil să-l învingă pe Victor Ponta la alegerile prezidenţiale 2014. Cei doi vor merge în turul doi, iar liberalul l-ar învinge pe candidatul stângii.

Este vorba despre primul sondaj de opinie în care Victor Ponta nu este considerat favorit în lupta prezidenţială. Sondajul BCS arată că Iohannis ar câştiga cu 50,4% din voturi, în timp ce Victor Ponta ar primi 49,6% din voturile românilor. Sondajul a fost comandat de Fundaţia Mişcarea Populară. Cercetarea a fost efectuată în perioada 3-12 iulie, pe un eşantion de 1.272 de persoane. Marja de eroare este de 2,8%.

Klaus Iohannis a fost desemnat, luni, drept candidatul PNL pentru alegerile prezidenţiale 2014. Principalul contracandidat al primarului Sibiului a fost Crin Antonescu. O cercetare sociologică urmează să decidă care va fi candidatul dreptei pentru prezidenţiale. Iohannis este mare favorit în competiţia cu Cătălin Predoiu, candidatul desemnat de PDL. În cursa pentru prezidențiale vor mai intra Călin Popescu Tăriceanu, Dan Diaconescu, Kelemn Hunor, Cristian Diaconescu, Remus Cernea, Corneliu Vadim Tudor, Viorel Cataramă şi Ioan Ghişe.

Alegerile prezidenţiale 2014 vor avea loc în luna noiembrie, cu 45 de zile înainte de finalul mandatului președintelui Traian Băsescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net