Ultimul bilanț: 812 cadre medicale sunt infectate cu coronavirus

Ultima actualizare:

    Numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus scade
Numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus scade

Cadrele medicale sunt cele mai expuse infectării. O arată și ultimul bilanț, care nu este deloc unul încurajator. Nu mai puțin de 812 medici, asistenți, infirmieri au coronavirus.

Riscul de se infecta cu coronavirus este mare în rândul cadrelor medicale. Un număr de 812 cadre medicale sunt infectate in România cu COVD-19, conform raportărilor primite de către Institutul Național de Sănătate Publică din teritoriu.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică aceasta este ultima raportare și este de vineri, 10 aprilie.

Raportarea arată că la Suceava și la București sunt cele mai multe cazuri de infectări în rândul cadrelor medicale. Iată situația detaliată, pe județe!

Alba: 18, Arad: 44, București: 103, Bacău: 5, Bihor: 2, Bistrița-Năsăud: 5, Brăila: 1, Botoșani: 9, Cluj: 10, Caraș-Severin: 1,

Constanța: 1, Covasna: 9, Dâmbovița: 3, Dolj: 1, Galați: 34, Giurgiu: 5, Hunedoara: 35, Ilfov: 2, Ialomița: 1, Iași: 13, Mehedinți: 1, Neamț: 34,  Prahova: 1, Sibiu: 11, Satu Mare: 1, Suceava: 429, Timiș: 24, Teleorman: 1, Vâlcea: 1, 

Vrancea: 7.

Până acum, un ambulanțier din Suceava și o asistentă de la Spitalul Militar Brașov au murit. Femeia avea 58 de ani și ar fi luat virisul de la soțul ei.

Aceasta a fost internată la Spitaluul de Pneumofiziologie Brașov cu suport ventilator și a fost transferată pe 6 aprilie la Spitalul Colentina.

Până astăzi, 12 aprilie, în țara noastră, au fost confirmate 6.300 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre acestea, 852 au fost vindecate, iar alte 306 au murit.

La ATI, în acest moment, sunt intrenați 204 pacienți. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net