Ultimii 3 pacienţi de la Spitalul Militar, externaţi după "Colectiv"

Ultima actualizare:

    Cei trei tineri, externaţi, se aflau şi ei în club în noaptea tragedieiFoto: Arhiva personală
Cei trei tineri, externaţi, se aflau şi ei în club în noaptea tragedieiFoto: Arhiva personală

Veşti bune pentru trei pacienţi care au fost trataţi la Spitalul Militar după tragedia din Clubul "Colectiv" din 30 octombrie. Medicii au stabilit că aceştia pot fi externaţi şi vor putea petrece sărbătorile casă, în familie.

La aproape două luni de la tragedie, 29 de victime ale incendiului sunt încă internate, dintre care o persoană se află în stare critică. În spitalele din Bucureşti, medicii tratează zece victime ale incendiului din 30 octombrie, dintre care un pacient se află în stare foarte gravă, a anunţat marţi Ministerul Sanatatii. 

Astfel, la Spitalul Militar Central erau internaţi trei pacienţi, la Spitalul Grigore Alexandrescu şi la Spitalul de Urgenţă - câte doi pacienâi, iar la Spitalul Bagdasar Arseni, la Spitalul Elias şi la Spitalul C.C. Iliescu - câte un pacient. Până în prezent au fost externate 70 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unităţile sanitare din ţară. Totodată, 39 de persoane au fost transferate în spitale din străinătate. În clinicile din afară sunt internaţi 19 răniţi în stare stabilă, dintre care un cetăţean german. Astfel, în Belgia sunt internate opt persoane, iar în Israel - o persoană.  În Olanda şi Marea Britanie sunt internate câte trei persoane, iar în Austria şi Germania - câte două persoane. Numărul persoanelor decedate în incendiul din Club Colectiv a ajuns la 63, după ce încă un tânăr de 30 de ani a încetat din viaţă recent într-un spital din Marea Britanie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
Facerea Adam Capela Sixtina Michelangelo jpg
balonare jpg
bancomat pexels jpg
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net