Uite cum va fi vremea în următoarele două săptămâni!

Ultima actualizare:

    Vreme neobișnuit de caldă la jumătatea lunii februarie
Vreme neobișnuit de caldă la jumătatea lunii februarie

Incredibil ce vreme caldă avem la mijlocul lunii februarie! Azi, 15 februarie, au fost 22 de grade în Luna Dunării, iar mâine, 16 februarie, temperaturile ar putea până la 24 de grade în sudul țării.

Din Africa a urcat un val de aer fierbinte care ne-a adus o vreme neobișnuit de caldă pentru această dată. Luni, 15 februarie, s-au înregistrat 22 de grade în Lunca Dunării,lLa Oltenița și Călărași și 21 de grade în mai multe localități din sudul țării, inclusiv la București.

Însă, marți, 16 februarie, termometrele vor indica și 24 de grade, spun meteorologii ANM, foarte aproape pe recordul absolut pentru luna februarie, de 26 de grade, înregistrate la Medgidia în 1995.

După acest episod neobișnuit de cald, treptat, valorile vor coborî o dată cu apariția precipitațiilor dinspre vestul continentului, spun meteorologii britanici de la Centrul European de Prognoză. Astfel, în Banat temperaturile vor coborî de la 16 grade, la 8 grade în weekend și sunt condiții de precipitații în zilele de 19, 23, 24 februarie. În Transilvania, de la 16 -18 grade se va ajunge la 6 -10 grade și sunt prognozate precipitații în zilele de 19 -22 februarie, apoi între 23 și 27 februarie. În Muntenia, marți, 16 februarie, sunt prognozate până la 24 de grade, iar de miercuri vor coborî treptat până la 8 -10 grade. Sunt condiții pentru ploi slabe și burnițe în zilele de 18 -20 februarie, apoi între 23 și 27 februarie. La munte, scăderea va fi mai accentuată, de la 10 grade la zero grade în zilele de 20 și 21 februarie, când vor fi și ninsori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net