Uite cum arată garsoniera de 17.000 €!

Ultima actualizare:

    La mansarda acestor  blocuri de cinci etaje  este amplasată cea  mai ieftină locuință  construită într-un bloc  nou din București
La mansarda acestor blocuri de cinci etaje este amplasată cea mai ieftină locuință construită într-un bloc nou din București

Are 34 de metri pătraţi, centrală termică, parchet laminat şi costă doar 17.000 de euro. Click! a fost să vadă dacă cea mai ieftină ofertă dintre locuinţele noi, „garsoniera minune”, de la Târgul Imobiliar Bucureşti, este vis sau realitate.

La un kilometru de Capitală, în comuna Dobroeşti, la 800 de metri de accesul în Complexul „Dragonul Roşu”, se află ansamblul rezidenţial „New City Residence Fundeni”. Este vorba de opt blocuri cu apartamente de două camere şi garsoniere. Dacă unii dezvoltatori imobiliari se laudă cu apartamentele şi finisajele, priveliştea sau vecinătăţile, ei bine, cei din acest cartier scot în evidenţă cea mai accesibilă locuinţă nouă, de pe piaţă. Garsonierele de 17.000 de euro sunt situate la mansarda blocurilor de cinci etaje. Singura problemă pare a fi legătura dintre locatari şi Bucureşti, dacă nu deţii maşină personală. 


    Garsoniera are  centrală termică  proprie
Garsoniera are centrală termică proprie

„Sunt mai multe mijloace de transport care ajung la Podul Fundeni şi, de acolo, 15 minute pe jos şi ai ajuns în complex. O altă variantă o reprezintă microbuzele care leagă Dragonul Roşu de Bucureşti, dar acestea circulă până la ora 14.30. Mai sunt şi alte microbuze care efectuează curse maxi-taxi spre Dobroeşti şi trec prin zonă”, ne-a declarat Alexandru Filip, unul dintre reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar. 


    Baia este dotată  cu cadă foto: Dorin Constanda
Baia este dotată cu cadă foto: Dorin Constanda

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net