Uite ce om de afaceri va petrece Sărbătorile în pușcărie!

Ultima actualizare:

Magistrații i-au răspuns cererea de eliberare condiționată. Omul de afaceri Dan Adamescu, în trecut unul din cei mai bogați români, va petrece Crăciunul și Revelionul după gratii.

Omul de afaceri Dan Adamescu rămâne în penitenciar, după ce Judecătoria Sectorului 4 i-a respins cererea de eliberare condiţionată şi a stabilit că poate face o nouă solicitare în februarie 2017, scrie news.ro. Decizia poate fi contestată.

”Respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Adamescu Grigore Dan, în prezent deţinut în Penitenciarul Bucureşti Jilava, ca neîntemeiată. În temeiul art. 587 alin. 2 C.pr.pen., fixează termen de reînterare a cererii la data de 19.02.2017”, potrivit deciziei Judecătoriei Sectorului 4.

Omul de afaceri Dan Adamescu va petrece Sărbătorile în pușcărie
Omul de afaceri Dan Adamescu va petrece Sărbătorile în pușcărie

Dan Adamescu a cerut Judecătoriei Sectorului 4 eliberarea condiţionată pe motiv că a executat mai mult de o treime din pedeapsa de patru ani şi patru luni primită în dosarul în care a fost acuzat că a mituit doi judecători pentru pronunţarea unor soluţii favorabile în dosare de insolvenţă ale unor firme ale sale şi că de mai mult timp este internat în spital.

Comisia de liberare condiţionată de la Penitenciarul Jilava a arătat că Dan Adamescu nu a dat dovezi de îndreptare şi a recomandat ca acesta să revină cu o cerere de eliberare după patru luni. Avocatul omului de afaceri a susţinut că acesta este internat în spitale din septembrie, pentru că este într-o situaţie medicală ”extrem de gravă”, scrie acceași sursă.

Avocatul a mai susţinut că Dan Adamescu este torturat fizic şi psihic în Penitenciarul Jilava, este în regim de executare semideschis şi nu are acces la telefon.

Dan Adamescu mai este cercetat într-un dosar privind falimentarea Astra Asigurări, în care este acuzat de abuz în serviciu, spălare a banilor şi complicitate la abuz în serviciu.

Și ei își petrec Sărbătorile ”la răcoare”

Victor Becali, condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul “Transferurilor”, rămâne în penitenciar după ce Tribunalul Constanţa a respins contestaţia acestuia la decizia magistraţilor Judecătoriei Medgidia. În octombrie, aceștia au hotărât ca fostul boss al lui Dinamo să nu fie eliberat condiţionat. Decizia Tribunalului este definitivă.

Victor Becali mai este judecat într-un dosar alături de Ioan Becali şi Cristian Borcea, pentru că i-ar fi dat mită 195.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ca să dispună achitarea oamenilor din fotbal acuzaţi în dosarul ”Transferurilor”.

Și Cristian Borcea va sta la ”mititica” în această perioadă. Din martie 2014, se află în Penitenciarul Poarta Albă, după ce a fost condamnat definitiv la șase ani și patru luni de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net