Udrea, pozată la Paris de «spionii» de la Apa Nova?

Ultima actualizare:

    Elena Udrea, Alina Bica și Ana Maria Topoliceanu, surprinse când ies din hotelul parizian
Elena Udrea, Alina Bica și Ana Maria Topoliceanu, surprinse când ies din hotelul parizian

S-a aflat fotograful care a tras-o în poze, la Paris, pe Elena Udrea. Surse judiciare, citate de Mediafax, spun că “vinovatul” este nimeni altul decât şeful Departamentului de Securitate al companiei Apa Nova, Teodor Sterian. Ieri, procurorii DNA i-au întors pe dos casa şi sediile firmelor.

Evaziune fiscală, spălare de bani, trafic şi cumpărare de influenţă. Sunt acuzaţii pe care procurorii DNA le aduc şefilor companiei Apa Nova. De altfel, ieri, procurorii DNA Ploieşti le-au pus sub control judiciar pe directoarele Lavinia Săniuţă şi Giovana Soare, ambele fiind suspecte în acest dosar.

 Cele trei au fost fotografiate la plimbare prin capitala Franței
Cele trei au fost fotografiate la plimbare prin capitala Franței

În plus, Săniuţă este suspectată că a avut cunoştinţă şi a participat la interceptarea ilegală a unora dintre angajaţii companiei. Interceptări care se realizau la comanda şefului Departamentului Securitate din cadrul Apa Nova, Teodor Sterian. 

Udrea, îngândurată  după discursul de ieri  din Parlament  și înainte de  începerea votului
Udrea, îngândurată după discursul de ieri din Parlament și înainte de începerea votului

Domnul în cauză s-a trezit, ieri, cu procurorii la uşă. Aceştia i-au percheziţionat atât casa, cât şi sediul firmei SIS Strategy SRL, care avea contract cu Apa Nova. Culmea e că Sterian nu s-a limitat la a fila şi intercepta angajaţii Apa Nova cu scopul de a împiedica divulgarea de către aceştia a datelor care să conducă la depistarea activităţilor ilegale derulate de şefii lor. Ci, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, este chiar autorul celebrelor fotografii în care Elena Udrea apare la Paris, alături de Alina Bica şi Ana Maria Topoliceanu. 

Potrivit aceloraşi surse, suspectul Teodor Sterian s-ar fi aflat în avion cu cele trei în momentul în care acestea au călătorit la Paris, iar în contextul în care el se ocupa cu filaje ilegale a apărut şi suspiciunea că ar putea fi persoana care a realizat fotografiile cu cele trei.

Fotografiile, făcute în 2014

Mai multe poze care o înfăţişau pe Elena Udrea la Paris, alături de fostul procuror-şef al DIICOT, Alina Bica, şi Ana Maria Topoliceanu, fost şef al Companiei Naţionale de Investiţii, au fost publicate, în 30 octombrie 2014, pe un blog, care ulterior a fost şters. Autorul a mai publicat câteva documente din care rezultă că Udrea şi Bica au fost cazate la Hotel Le Bistro din  Paris, în februarie 20 14.

Deputata a ajuns iar la mâna colegilor parlamentari

Deputaţii au votat, ieri, pentru începerea urmăririi penale în cazul Elenei Udrea, însă au respins cererea procurorilor DNA privind încuviinţarea arestării deputatei. La închiderea ediţiei, însă, voturile erau renumărate, după ce s-au constatat vicii de procedură. Şi asta, pentru că au fost cazuri în care unii parlamentari au introdus mai multe bile în aceeaşi urnă. Totuşi, potrivit votului parlamentarilor, Elena Udrea nu a scăpat de reţinere. DNA a cerut ministrului justiţiei să solicite deputaţilor încuviinţarea urmăririi penale, a reţinerii şi arestării preventive a deputatului Elena Udrea, într-un nou dosar în care aceasta este acuzată de luare de mită, trafic de influenţă, spălare de bani, instigare la abuz în serviciu şi fals în declaraţii. Udrea e acuzată că a primit 520.000 de lei, reprezentând valoarea unor lucrări de renovare a unei vile din Eforie Sud, care a fost trecută în patrimoniul privat şi scoasă la vânzare la un preţ subevaluat.

Teodor Sterian, şeful Securităţii companiei  de apă, este suspectat de DNA că a făcut pozele  în care blonda se plimbă prin capitala Franţei
Teodor Sterian, şeful Securităţii companiei de apă, este suspectat de DNA că a făcut pozele în care blonda se plimbă prin capitala Franţei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net