«Am omorât-o la gândul că mi-a dat vreo boală sexuală»

Ultima actualizare:

    Marin Dumitru le-a arătat  anchetatorilor  cum a săvârşit crima (Foto: Roberto Sălceanu)
Marin Dumitru le-a arătat anchetatorilor cum a săvârşit crima (Foto: Roberto Sălceanu)

S-a speriat că i-ar fi putut transmite vreo boală venerică şi nu s-a mai controlat. A lovit-o cu ciocanul în cap şi a lăsat-o lată în pădure, chiar în locul unde făcuseră sex. Este mărturia criminalului, prins la două săptămâni de când a ucis o prostituată la marginea Pădurii Băneasa.

Pare mai degrabă un tânăr rătăcit prin pădure decât un criminal cu sânge rece. Aşa arăta Dumitru Marin (24 de ani), ieri, când anchetatorii l-au condus la locul faptei, să le arate exact cum s-au petrecut lucrurile în după-amiaza zilei de 31 octombrie.

Tânărul a recunoscut imediat ce a fost prins, noaptea trecută, că el a ucis-o pe Mihaela (30 de ani). Însă motivul care a dus la acest deznodământ este destul de evaziv, spun anchetatorii.

Marin le-a declarat poliţiştilor că l-a speriat gândul că a luat vreo boală sexuală şi astfel au ajuns să se certe şi să se îmbrâncească. Enervat peste măsură, bărbatul a luat un ciocan pe care l-a găsit în pădure, spune el, şi i-a dat în cap.

A fost suficientă o singură lovitură şi femeia a căzut secerată. Marin i-a luat poşeta şi telefonul, iar câteva minute mai târziu, pentru că nu găsise nimic în ea, a aruncat-o la câteva zeci de metri distanţă de crimă.

Oamenii legii au găsit geanta abandonată, iar într-un buzunar interior, suma de 400 de lei. Ucigaşul, fost agent de pază la o firmă din Capitală, a fugit de la locul faptei şi a făcut tot posibilul să nu fie descoperit.

În noaptea de miercuri spre joi, el avea de gând să plece din Bucureşti, spre Buzău, în căutarea unui loc de muncă. Nu a mai apucat, întrucât a fost încolţit de poliţişti în zona Gării de Nord. El a mai fost cercetat în urmă cu ceva vreme de Poliţie pentru o presupusă lipsire de libertate, care a vizat tot o prostituată, însă la vremea respectivă a fost scos de sub urmărire penală.

Criminalul prostituatei din 13 Septembrie, încă liber

Criminalul prostituatei ucise într-o garsonieră din zona 13 Septembrie din Capitală este încă în libertate. E doar o chestiune de timp până să fie prins, spun anchetatorii, care analizează cu lux de amănunt fiecare probă, inclusiv înregistrările de pe camerele video montate în scara blocului unde s-a petrecut omorul.

Prostituata, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită în cadă de către proprietarul locuinţei, care venise să o caute întrucât aceasta nu mai răspundea la telefon. Tânăra avea mai multe tăieturi la gât şi la mâini, casa era răvăşită şi plină de sânge. Toţi vecinii ştiau că în garsoniera de la etajul 7 aveau loc întâlniri amoroase pe bani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net