"Ucigaşul cu Ferrari", săltat de mascaţi pentru cămătărie

Ultima actualizare:

    Poliţiştii au făcut  percheziţii la vila lui  Cocoană, din TimişoaraFOTOGRAFII: pressalert.ro
Poliţiştii au făcut percheziţii la vila lui Cocoană, din TimişoaraFOTOGRAFII: pressalert.ro

Nu poate sta departe de necazuri! După ce a executat doi ani de închisoare pentru că a ucis cu bolidul său un tânăr nevinovat care mergea pe trotuar, medicul Adrian Cocoană s-a apucat de cămătărie. Cel puţin asta susţin anchetatorii, care l-au ridicat ieri alături de alte 23 de persoane, pentru audieri.

Percheziţii, ieri, la Timişoara. Mascaţii au năvălit, la primele ore ale dimineţii în peste 30 de locuinţe. Ei căutau membrii unei reţele care împrumutau bani cu dobândă şi îi obligau pe datornici să le cedeze apartamentele dacă nu le restituiau la timp împrumutul. Dobânzile puteau ajunge şi până la 1.000 la sută, în cazul în care se depăşea termenul de restituire, iar cei care nu erau de acord să plăteasca erau ameninţaţi. Anchetatorii susţin că membrii reţelei au câştigat astfel peste 2 milioane de euro. Mai mult, poliţiştii de frontieră au descoperit victime care au pierdut chiar şi 2-3 apartamente din cauza dobânzilor. Printre cei care au ajuns, ieri, în faţa procurorilor se numără şi Adrian Cocoană, medicul care în urmă cu 6 ani, în timp ce se afla la volanul unui bolid Ferarri, a ucis pe trotuar un tânăr, după care a fugit.

Adrian Cocoană (36 de ani) riscă să ajungă din nou după gratii, la doar zece luni de la eliberare
Adrian Cocoană (36 de ani) riscă să ajungă din nou după gratii, la doar zece luni de la eliberare

El a fost condamnat la 4 ani de închisoare, dar a fost eliberat după 2 ani şi două luni, pentru bună purtare. După mai multe ore de percheziţii, Adrian Cocoană a ieşit, la ora 13.20, din apartamentul său, însoţit de poliţiştii de frontieră. „Nu am dat bani cu camătă, nu am dat nici măcar bani cu împrumut. Nu ştiu ce sunt cu aceste acuzaţii”, s-a apărat medicul. Alături de el a fost ridicat şi Sorin Udrea, unul dintre capii lumii interlope din Timişoara, împreună cu soţia sa, dar şi Ioan Florin Andraş. Anchetatorii l-au ridicat pentru audieri şi pe Mihai Cădere, patronul mai multor case de schimb valutar. Acestea erau folosite drept paravan pentru tranzacţiile cu imobile. 23 de persoane au fost ridicate, iar anchetatorii urmează să stabilească ce rol au avut în reţeaua de cămătărie. 

19 august 2008. A accidentat mortal cu bolidul un tânăr pe trotuar

Adrian Cocoană îşi conducea bolidul Ferrari prin centrul Timişoarei, cu peste 100 de kilometri pe oră, conform expertizelor tehnice ulterioare. El a intrat într-o depăşire pe contrasens, a lovit un taxi şi apoi a ricoşat pe trotuar, unde l-a lovit mortal pe Lucian Reja şi a rănit-o pe prietena acestuia. A fugit şi s-a predat abia a doua zi. În 24 noiembrie 2011, medicul Adrian Cocoană a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare. El a fost eliberat după doar 2 ani şi două luni, pentru bună purtare în spatele gratiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
mancare de tip fast food jpg
atena pixabay jpg
musulmani la kaaba reuters
image
actualitate.net
image
actualitate.net