Tupeu incredibil al hoţilor din Petroşani. Au furat un camion din centrul oraşului

Ultima actualizare:

    Aşa arată autoutilitara furată din centrul oraşului
Aşa arată autoutilitara furată din centrul oraşului

Hoţii parcă nu mai au limite şi fură inclusiv maşini de tonaj mare, cu care nu se sfiesc să defileze pe şosele. Un bărbat din Petroşani a avut şocul vieţii lui într-o dimineaţă când s-a trezit fără camionul parcat într-o zonă populată din centrul oraşului.

Mobilizare generală pe reţelele sociale pentru prinderea hoţilor unei autospeciale de transport marfă, furate de pe o stradă principală a municipiului Petroşani. Iniţiatorii campaniei au anunţat că în seara zilei de 2 septembrie, la ora 23.00, a fost furată autoutilitara Iveco Daily, număr de înmatriculare HD 14 ZUX, din faţa unei săli de fitness. Maşina are parbrizul crăpat şi capota lovită de grindină. Persoanele care pot da detalii sunt rugate să sune la numărul de telefon 0722243094. În câteva zile, sute de persoane au distribuit mesajul, după modelul văzut la poliţistul Marian Godină, care a mai prins răufăcători cu ajutorul prietenilor de pe Facebook.

“Şoferul a parcat tot timpul acolo şi nu au fost probleme. Nu bănuim pe nimeni. Se pare că cei care au furat maşina ar fi spart geamul de la uşa din dreapta şi ar fi plecat cu ea către partea de nord, spre Haţeg. Ne punem speranţa în poliţie şi le mulţumim tuturor celor care s-au mobilizat pentru noi pe reţelele sociale”, a spus Mihai, cumnatul proprietarului păgubit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net