«Truică n-a mai dat bani pentru fete de peste un an»

Ultima actualizare:

    Irina Truică şi fetiţele locuiesc în insula Saint Martin
Irina Truică şi fetiţele locuiesc în insula Saint Martin

Irina Truică, încă soţia omului de afaceri Remus Truică, ei fiind despărţiţi, de fapt, de cinci ani, a dat miercuri (20 ianuarie) cu subsemnatul la DNA, în dosarul creditelor frauduloase de la BRD. La ieşirea de la audieri, ea a făcut declaraţii şocante despre soţul său.

Irina (39 de ani) şi Remus (45 de ani) Truică au ajuns în lumina reflectoarelor în momentul în care ea a decis să divorţeze, în urmă cu cinci ani. Erau căsătoriţi de 14 ani şi aveau împreună două fetiţe gemene, când fostul consilier al lui Adrian Năstase a înşelat-o pe Irina cu faimoasa cântăreaţă Patricia Kaas. Până atunci, însă, Irina şi Remus Truică luaseră împreună credite de milioane de euro de la BRD. Potrivit DNA, credite frauduloase, pentru care milionarul se află sub control judiciar, iar soţiei tocmai i s-a schimbat ieri încadrarea juridică din complicitate la înşelăciune, la complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu. De altfel, miercuri, tocmai pentru acest anunţ a fost chemată la DNA. 

Milionarul este sub control judiciar

Remus Truica
Remus Truica

Când a ieşit din sediul instituţiei, Irina Truică a declarat că a fost naivă când a semnat un contract, dar că ea nu are legătură cu cele 35 de milioane de euro care apar în dosarul BRD.

„Totul se rezumă la o semnătură de soţie naivă... Nu am ştiut despre cele 35 de milioane de euro. Eu am legătură doar cu un credit de 3 milioane de euro, pe care l-am semnat”, a spus ea. Irina Truică a mai precizat că nu a depus o declaraţie împotriva soţului său. „Nu îl urmăresc pe domnul Truică. Are tot felul de probleme, iar de cinci ani are o conduită pentru mine. Declaraţiile pe care le-am făcut la DNA sunt adevărate. Domnul Truică nu şi-a văzut fetele, pentru că nu a vrut, iar apoi că i-a fost mai dificil cu ele. După ce s-a constituit controlul judiciar, cel în care nu avea voie să iasă din ţară, i-am propus să vin cu fetele la el, acolo, dar nu a răspuns”, a completat Truică.

Fiind întrebată despre sechestrul pus pe averea soţului, ea a răspuns: „Credeţi că toată averea lui este sub sechestru?! Acest lucru urmează să se afle”, a precizat Irina Truică. Soţia lui Truică a mai afirmat, la ieşirea de la DNA, că aşteaptă decizia de divorţ de cinci ani. „Eu aştept de cinci ani să divorţez, dar, până acum, nu a mers, pentru că interesul soţului meu este să tergiverseze dosarul, să nu se facă un partaj care să fie definitiv. Şi, între timp, unele furnicuţe îşi vor face treaba şi vor câştiga timp”, a completat Irina Truică. În plus, ea s-a plâns că soţul ei n-a mai plătit de mai bine de un an pensia alimentară pentru cele două fiice. Referitor la relaţia dintre ea şi Remus Truică, aceasta a spus că „îi mai scriu câte un e-mail în care îi mai zic despre fete. În 90% din ele nu-mi răspunde”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net