Trei tineri din Teleorman au violat o adolescentă de 14 ani

Ultima actualizare:

    (Foto: Arhivă)
(Foto: Arhivă)

Trei tineri din judeţul Teleorman au fost arestaţi de magistraţii Tribunalului Alexandria, după ce au violat o adolescentă în vârstă de 14 ani, în prezenţa fratelui ei, potrivit unor oficiali din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Teleorman.

Potrivit sursei citate, la începutul acestei săptămâni, părinţii a doi copii gemeni, un băiat şi o fată în vârstă de 14 ani, din comuna Plosca, au mers la postul de poliţie şi au spus că aceştia au plecat de acasă cu o zi înainte şi nu au mai revenit la domiciliu.

Adolescenţii au fost găsiţi în comună, în aceeaşi zi, fiind încredinţaţi familiei. Aceştia le-au povestit părinţilor că duminică 9 august, în jurul orei 22.00, au fost abordaţi de un consătean, care s-a oferit să îi plimbe cu maşina, fapt care i-a încântat, în contextul în care acesta conducea un autoturism de lux. Tânărul i-a dus pe copii până în comuna Nenciuleşti, unde s-a întâlnit cu doi prieteni, în vârstă de 23 şi, respectiv, 31 de ani. Cei trei tineri au hotărât împreună să o violeze pe fată, astfel că i-au dus pe copii pe malul râului Vedea, care trece prin comuna Nenciuleşti. După ce i-au sechestrat şi i-au ameninţat pe copii, au violat fata, în prezenţa fratelui ei.

Părinţii copiilor au anunţat imediat poliţia, iar anchetatorii i-au prins mai întâi pe prietenii şoferului. Ulterior a fost încătuşat şi şoferul, după ce a fost depistat în municipiul Giurgiu.

În timpul audierilor, suspecţii au recunoscut că au violat-o pe fată şi le-au spus anchetatorilor că au făcut acest gest "din teribilism".

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi, iar marţi au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Teleorman, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net