EXCLUSIV! Băse a dat 40 de lei bacşiş

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Traian Băsescu şi soţia acestuia, Maria Băsescu, au petrecut, miercuri seară, la un restaurant de fiţe de pe Litoral. Preşedintele României s-a simţit foarte foarte bine şi, la un moment dat, şi-a invitat soţia la dans. Pentru că s-a simţit bine, a lăsat şi bacşiş generos.

Preşedintele Traian Băsescu se află pe Litoral în compania soţiei sale, Maria Băsescu. Şi, aşa cum procedează de fiecare dată când ajunge la mare, preşedintele a ieşit să ia masa alături de soţia sa, Maria.

simeon stalpnicul png

Locul în care au ales să petreacă miercuri seară a fost un loc preferat de cuplul prezidenţial, restaurantul "Cireşica" din Olimp, unde preşedintele României şi soţia lui obişnuiesc să vină des vara. Maria şi Traian Băsescu au petrecut timp de câteva ore la "Cireşica".

Cuplul prezidenţial a comandat aperitive, friptură de porc cu salată şi vin alb. Însă, preşedintele a ţinut să ceară şi nişte brânză cu roşii, iar la final au gustat din plăcinta casei. Nota de plată a fost de 210 lei, dar preşedintele le-a dat ospătarilor care i-a servit, 250 de lei, din care 40 lei bacşiş. Cei doi s-au simţit foarte bine, au ieşit pe ring şi au dansat în timp ce cânta Gheorghe Gheorghiu şi George Rotaru.

Traian Băsescu şi soţia s-au bucurat să reasculte piesa "Unde dragoste nu e, nimic nu e" a lui Gigi Gheorghiu.

Cântăreţul George Rotaru i-a făcut o surpriză Mariei Băsescu şi a interpretat câteva melodii îndrăgite de aceasta precum: "Sărut, femeie, mâna ta", "Ce seară minunată!" şi "Cântă cucu-n Bucovina". 

Traian Băsescu a testat noul Logan MCV

Lansată în mai, noua Dacia Logan MCV a fost testată şi de preşedintele Traian Băsescu. Şeful statului a devenit pilot de teste pentru esmiunea „ProMotor" care va fi difuzată duminică, de la ora 10.00, la Sport.ro.

simeon stalpnicul png

El a şi discutat cu prezentatoarea Roxana Ciuhulescu despre designul nou al maşinii, despre suspensii, motor, despre cât este de spaţioasă maşina. Băsescu a primit de la vedeta tv cadouri pentru viitorul nepoţel sau nepoţică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net